ALL THIS LOVE

- I samarbete med First Class Brands -
Ni som följer mig på fitnesskontot vet nog att First class brands är en av mina otroligt generösa sponsorer, och här har ni deras senaste utskick med en massa goda nyheter. Alltså att öppna detta paket var som rena rama julafton... eid.
Äntligen jordnötssmör! Älskar creamy mer än chunky, den är liksom smoother och skönare att äta.
Men jag tror jag blev som gladast över kokosoljan då min var typ slut när jag fick detta paket. Hade två skedar kvar kanske, så timingen på denna var guld. Använder kokosolja till typ allt, mest för att steka i och i gröten.
Bar-heaven! Min favorit av dessa är toffee caramel, så god.
Kokos-heaven! I got ninety nine problems but lack of protein bars ain't one.
Nyhet från Healthy & Co, raw balls. Hitills har jag bara hunnit smaka almonds & prunes. God och syrlig! 
Proteinella, min stora kärlek i livet. Nu i vit choklad.
Proteinbröd i tranbär och surdeg. Eftersom vi redan hade provat tranbär innan (så god) så provade vi surdeg i helgen. Passar lika bra med avokado som skagenröra. Verkligen SÅ gott! Bilder på frullen har ni här
Denna protein shake i vaniljsmak gick åt fort här hemma. God att dricka före/efter gymmet, men även guld i smoothien. Sen har de kommit ut med choklad. Alltså, JA TACK. Jublade över dessa. Ska prova hasselnöt ikväll.
Påfyllning av hallonsoda, oh yes please. Denna är guld! Älskar mango också, summer vacay vibes på båda.
 
Godmrogon på er guys! Börjar denna dag med att visa er det senaste utskicket från en av mina sponsorer First class brands. Helvete så generösa de är! Jag snackade lite med min kompis där och frågade om jag kunde få lotta ut lite till någon av er. Självklart! Så stay tuned för en tävling i veckan, har dock inte bestämt om det kommer bli här på bloggen eller på Instagram men någon av er kommer få väldigt mycket gott hem i alla fall. Men om ni är sugna på något här över vet jag att det mesta finns att köpa på Proteinbolaget, glöm inte min rabattkod "PBFITNESSBYLIUZA" som ger er 10-20% rabatt (på ord. priser). Proteinellan speciellt får inte missas!
 
Hoppas ni har en underbar onsdag allihopa! ♥
 
Publicerat i FITNESS & HEALTH
Taggar: amino pro / healthy & company / proteinella