A LITTLE BIT BETTER A LITTLE BIT WORSE

 
Hemma igen efter en lång dag och jag har verkligen ingen aning om halsen har blivit bättre eller sämre. Den kändes mycket bättre imorse efter att jag faktiskt tog hostmedicin igår natt och efter alla koppar te idag kändes det jättebra, som att det gick mot rätt håll men nu efter middagen har jag hostat ganska så rejält. Det gör ganska ont faktiskt. Sluta prata, säger mannen. "Hur länge har du väntat på att få säga det?" frågar jag. Haha, länge tydligen. Vad det är för hosta är fortfarande ett mysterium. Mår ju bra, no problems liksom - det är BARA den torra halsen och hostan vilket för mig låter som för mycket sjungande lately, men det kanske är något virus ändå. No freakin' idea. Låter inte bra i alla fall. 
 
Fastän jag är otroligt taggad på det här året så har det faktiskt inte börjat sådär jättebra för min del. Har så mycket på min to-do-list och allmänt roliga grejer som jag såg fram emot som har pausats helt. Tänkte göra en video i helgen men i söndags drog hostan igång. Träningen har pausats och ja, allt är på paus-läge just nu och jag hoppas ni förstår. Så fort jag vilat ut detta elände kommer jag kunna bjuda på mer kul här. 
 
Har druckit varmt hela dagen utan resultat så nu provar vi kallt. Glass, here I come. Lohilo såklart! No spons, I wish tho. Har med stor stolthet hållt kosten både idag och igår vilket är stort för mig, när jag är "sjuk"/inte tränar brukar disciplinen för att äta rätt i princip vanish. Hoppas det fortsätter såhär hela året. Let's do this! Hoppas ni har en underbar tisdagskväll allihopa! ♥
#1 / / Anonym:

Kom att tänka på dig då du arbetade i H&M... tror du inte har missat vad som skett? Skandalen om den rasistiska tröjans text och pojken som agerade som modell. Wtfffffff. Vad har du att säga kring det? Inte för att din åsikt eller så spelar roll haha, vill bara veta ur ditt perspektiv då du arbetade där.

Älskaaaaaar dina fitness inlägg. ciao

Svar: Tack för sista komplimangen men jag känner inte för att dela med mig av min "obetydliga" åsikt kring ämnet, de tror jag inte heller du skulle känna för att göra efter att ha läst "Inte för att din åsikt eller så spelar roll haha" ;)
Liuza K. Haque