WEEKEND WORKOUTS ARE THE BEST

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv började jag dagen med lite shopping. Har varit så nyfiken på Gymshark's träningskläder ett bra tag och kände att jag kunde unna mig lite. Har köpt en träningsbh och en träningstopp sen slutet av november, vilket är väldigt lite jämfört med hur mycket jag annars köper. Ja, ni vet ju haha! Så efter många om och men, många frågor på olika ställen om deras förvirrande storlekar blev det en beställning. Bland annat det ljuslila setet från nya seamless collection. Totalälskar den härliga färgen!
 
Men fram tills dess har jag ju andra fina plagg jag kan använda, som t ex detta set från Fashionablefit x Nelly. Leggingsen har åkt på ett par gånger redan men toppen är fortfarande oanvänd. Den har varit som en måltopp, när jag känner mig riktigt fit ska jag ha den. Har otroligt mycket målkläder i garderoben och ibland blir jag så tokig på mig själv. Men ibland skiter jag i det och bär det ändå. Som leggingsen. Jäklar vad skönt det är med seamless, jag hoppas det alltid kommer att va fashionable. Det är ju verkligen lika snyggt som skönt!
 
Idag väntar ett köttigt magpass, härligt! Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥
#1 / / Alaa:

Kan inte du dela med dig av tips till nybörjare vad gäller träning? Hur gör du för att hålla igång motivationen (except dina kläder 😍)? Hur brukar du lägga upp passen? Som du ser många frågor, vore intressant att veta!

#2 / / enna:

Snyggt!