INSTAWEEK 2018 / #8

1. Verkar som att jag har startat en ny bildserie; lizzie the monday slayer. Den blev ju extra ball med denna bild från Target förra veckan. Undra vad man ska ha på sig imorgon och fortsätta på detta... 2. Favoritdetaljer här hemma. Den där brickan får mig alltid att le.
3. Har ni också någon som tar bild på er midsneeze? Musse alltså.. Men älskade the caption på denna bild som åkte upp i onsdags; midweek midsneeze. 4. Var jäkligt färgglad denna dag, älskar verkligen denna kombo av tröja och skal. PS, ni vet väl att ni har 15% rabatt på Ideal of Sweden med koden LIUZA15? Woop woop! Denna månad tänkte jag klicka hem en blommig sladd och ormskinnsskal.
5. Ni vet när presenterna är klockrena. I fredags när lillsyskonen Rafael och Rebecka kom över för en chillkväll kom de med fingåvor á la rosor och rödvin. Ska bli så nice att testa dem nästa månad. 6. Denna helg var verkligen CHILL, så välbehövt. Här har ni en liten peak på vår utsikt från sovrummet, precis utanför har vi vår ny-inglasade balkong. Så chill verkligen, rekommenderar alla att glasa in sin balkong. 
 
Hej på er guys! Har inte haft en sånhär chill-helg på länge verkligen! Vi tog det lugnt, sov ut och åt gott. Sen tränades det både lördag och söndag. Feelin' good! På tal om träning så filmade vi vår första träningsvideo igårkväll, den finns uppe på kanalen nu. In HÄR och kika guys! Hoppas ni gillar den. Den var riktigt kul att filma! Oh well, time to sleepy. Ny vecka, nya tag imorgon.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥