INSTAWEEK 2018 / #7

1. Haha, jag var så nöjd när jag hade lagt upp denna bild pga the caption; lizzie the monday slayer. Idag och förhoppningsvis föralltid. 2. Helvete vad jag har varit frusen lately, stickat varje dag typ. Skulle behöva en såndär stor strumpa man bara hoppar in i, som de driver om på facebook. Jag vill seriöst (!!!) ha en sån. 3. Alla hjärtans dag och jag kunde inte låta bli att bära rött. Lite töntig sådär. 4. Ja.. Vad ska man säga? Jag blev uppvaktad till max av världens bästa man, med ros och kött. Helvete vad gott det var, och så mysigt han hade gjort det.
5. TGIF! Hade typ nude på mig helva veckan känns det som när man ser min feed, haha! Nej men, de här är helt klart en av mina absoluta favoritjackor. 6. Tack vare systers fina bukett från brunchen hade vi det riktigt fint i veckan när blommorna hade börjat blomma. Hur underbart fina? Älskar den härliga somriga färgen! 7. Ja... vissa har problem med rökning, gambling och så... jag kan inte sluta köpa ytterkläder. Problemet är att jackor tar PLATS, haha! Det är DET som är problemet mer än att det kostar, för det gör det också. Men åh, vad nöjd jag är över detta kap. Som har jag kikat på den! 8. Denna söndag spenderades med svärföräldrarna, vi skjöt lite pistol och åt indiskt. Mys! 
 
Hoppas ni haft en fin dag guys, har varit all over the place känns det som. Vi hängde lite på The Target där jag och svärfar skjöt lite, följt av att svärisarna åkte upp på Globen. Jag och hubster stannade nere, höjd är ju inte min bästa vän direkt men OM jag någonsin ska upp dit ska det minsann va fint väder. Därefter hamnade vi på Happy India för indiskt. Det blev en sen lunch/tidig middag. Är fortfarande mätt haha! Kom hem ett tag sen och fixade och trixade med youtubevideon ett bra tag. Nu är den uppe! Klicka här för att se en haul av senaste utskicket från min sponsor First Class Brands. Bortsett från att håret var kaos (?!) så blev jag ganska så nöjd! Hoppas ni gillart! 
 
Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥
#1 / / ANNAWII:

Mycket fina bilder <3

#2 / / Sanea:

Hej! Fina bilder! Jag undrade ifall du kunde göra någon video på bengaliska om du kan det? Skulle vara jätte kul att se!

Svar: Hej, tack! Oj haha, ingen sån video är planerad men ska tänka på de :)
Liuza K. Haque