INSTAWEEK 2018 / #6

1. Började veckan i sassy vibes á la rött och leopard - en kombo som alltid funkar. Verkligen FÅ dagar där jag inte har stickat på jobbet.. Så himla kallt. 2. Delade såklart ett litet YAY när senaste youtube-videon kom upp på kanalen, där hubster sminkade mig. Har ni sett den? HÄR finns den. 3. Körde på en sassy business-outfit på tisdagen och efter jobbet planerade jag och Mithila lite kul för året. Ett nytt projekt på g! 4. Sen var det plötsligt torsdag? Ja, ibland är det kul med lite inredningsbilder då jag älskar att ta såna men vet adrig vad jag ska skriva för caption till dem...
5. Delade en vibe från Dubai då vi åkte mitt i öknen på en vintage land rover i solnedgången, det var otroligt magiskt och ba så jäkla nice. Saknar!! 6. I fredags åkte lockarna och finkavajen på för att fira in helgen. 7. I helgen blev det operation stodstäd, välbehövt. Sånt orkar man ju inte alltid ta tag i på vardagen efter jobb och träning, hur mycket man än älskar att ha det städat och fint. 8. Söndagens finplaner var brunch med päronen. Sist syster var här och mamma fick se brunchen via facetime så sa hon; middag behövs inte ever, jag vill bara ha brunch av dig. Både mamma och pappa älskade brunchen vilket kändes så kul! Sen kom syster efter sitt jobb och njöt lika mycket som förra gången. Fick ett sms från henne nyss; Tack till dig och sully för ni får alltid mig att rulla hemåt. Haha, man blir ju riktigt nöjd av det smset. 
 
Så, det var veckan det. Gick ju lika blixtsnabbt som den kom? Känns som att det var måndag typ igår. Sjukt! Annars har veckan gått bra, både träningen, kosten och nöje. Men idag blev det lite cheat då det kändes så fel och inte äta något alls när päronen var här för att äta brunch med oss liksom. Men jag åt mindre än vad jag skulle ha ätit annars så jag tar det som en win. Åt en avokadomacka, en halv omelett, två kycklingbaconskivor och apelsinjuice. Skickade med allt som blev kvar med familjen så vi kunde fortsätta på vårt nyttiga spår, haha! Ny vecka, nya tag imorgon for real haha! Men matlådorna är preppade och efter en lång dag tänkte jag och hubster prova köra Alfapet som vi köpte igår. Älskar spel, haha! I fredags köpte vi ... Det borde man ju veta! Sen dess har vi tagit fram lådan varje dag, haha så kul.
 
Hoppas ni har en fin söndagskväll! ♥