DETAILS AT HOME

Ett par detaljer här hemma. Måste dock erkänna att många av växterna vi haft hemma lately är döende. Hur vi än läser på och försöker ta hand om växter så går det helt fel.. Det enda som vi klarat av är kaktus, haha fler kaktusar tack! 
 
Godmorgon på er guys! Började även denna dag med gröt och ägg här hemma och sen bar det av mot jobbet. Lång dag väntar! Efter jobbet ska jag och Mithila ses, mysa och prata lite business, längtar så mycket. Hoppas tiden går fort på jobbet. Känns verkligen som att 2018 är mitt år, har aldrig varit så motiverad för så mycket. Ever. Mitt största projekt just nu är att övertala mannen att få måla över de blommiga tapeterna i vår lägenhet... Så fult!! Det kunde ha vart värre, det vet jag men blommigt i just den stilen är så inte jag, eller vi rättare sagt.
 
PS - Missa inte nya youtube-videon där Musse provar på att sminka mig, här finns den.
 
Hoppas ni har en underbar tisdag allihopa! ♥
Publicerat i INTERIOR
Taggar: desenio / inredning / interior / interior design
#1 / / Anonym:

hej fina du
jag ville bara säga att jag såg dig och din man på tågstationen i Stockholm för två dagar sedan.. ville verkligen komma och hälsa men tyckte det kanske vore pinsamt för dig om du inte tyckte om sådant. men det var kul att äntligen se dig in real life efter att ha följt din blog under många år.

Svar: Hej på dig! Åh är de sant! självklart får du komma fram och hälsa, gör de nästa gång - skulle bli så glad ! :D
Liuza K. Haque

#2 / / Emma:

Åh vilken fin växt! 🌿 Tyvärr har jag lite samma problem som dig, tom kaktusarna dör hemma hos mig 😌

Svar: Hahah jobbigt läge! Tack snälla!
Liuza K. Haque

#3 / / Sofia:

Hej! Angående växter, är ju en hel kurs i att lära sig vilka som ska stå i fönster i norr eller öst osv. Men, den här vintern har kallats för massdöden hos växtfanatiker haha. Oftast dör många växter av solbrist under vintern men i år har det varit brutalt. Så hoppas dom får lite liv igen nu när våren snart är kommen <3

Svar: Hej! Ja men de är verkligen något vi har tänkt att vi ska investera lite tid i, att faktiskt lära sig. Så värt! Är de sant? De var faktiskt otroligt skönt att läsa, att inte bara mina växter led extra haha! Tack snälla för infon, hoppas de vänder snart nu när våren är påväg. Kram!<3
Liuza K. Haque