CANDY FOR THE HAIR

När jag klippte mig nyligen kom jag hem med en påse gottisar för håret. Wihoo!
First things first, jag har en otroligt torr hårbotten vilket är SJUKT frustrerande och det känns som att jag har provat allt. En serie jag provade nyligen fråm Noughty var också bra men efter en dag eller två började det klia lite, så jobbigt. Det första min frisör sa var att jag hade en torr hårbotten och vår första mission var att hitta något åt det. Hon tipsade varmt om denna och jag haffade den sista, populär var den sa hon. Hitills har den faktiskt funkat väldigt bra! Min hårbotten har inte alls varit irriterad alls lately, hoppas verkligen det håller sig.
Problem nr 2 var mitt frissiga hår, och denna curl-kräm från TIGI Catwalk skulle tydligen va grym. Ganska kul ändå för jag trodde ju alltid att curl kräm gjorde håret curlier, men oj så fel man hade. Hitills har denna funkat bra och håret känns lent och glansigt och doftar gott. Tänkte prova på grejen först innan jag provar dyrare och bättre såna krämer.
Sist men inte minst - en favorit i repris. Denna hår-serum från Lanza är en gammal favorit (som har bytt utseende). Älskade den förut och älskar den nu. Gör håret mjukt och fint och funkar även som värmeskydd.
 
Ett par nya hårprodukter i badrumsskåpet. Angående schampoot och curl-krämen kan jag återkomma med status då jag endast använt de ett par gånger och det har gått bra, vi får se hur det håller längre fram. Förhoppningsvis lika bra, då har jag hittat favoriter för livet. Lanza-serumet kan jag redan varmt rekommendera för den som kanske har lite torrt hår, vill ha lite glans och näring och använder värmeprodukter som värmetångar och hårfön. Sånt sliter ju så himla mycket på håret. I should know, hade ju trippelt så tjockt hår förut...
 
Hoppas ni har en dunderkväll! ♥
Publicerat i BEAUTY & CARE
Taggar: beauty products / curl cream / hair products / lanza / schampoo / system 4 / tigi catwalk
#1 / / Emma:

Bra tips! Jag har problem med frissigt hår så jag ska testa hår hår -serum! Jag kan i gengäld tipsa om Trauma treatment från Lanza.

Svar: Åh tack snälla, ska definitivt kolla upp de! Gillar verkligen Lanza :D
Liuza K. Haque

#2 / / Warda:

Rekommenderar verkligen Organigrowhairco kolla deras insta. Helt naturliga ekologiska vegan hårprodukter. :)

Svar: Åh ska definitivt kolla upp de, tack för tipset! :)
Liuza K. Haque