SEPTEMBER & OCTOBER OF 2018


Fick nog av denna blommiga vägg som var det enda jag egentligen inte gillade med denna lägenhet, så det skulle fixas asap. Däremot var det väldigt svårt att välja färg, dessa samples hängde där uppe ett bra tag...

Before and after av vardagsrummet finns att se här. Vi var så nöjda över vårt val! 

Fyllde hela 27 år! Men känner mig inte alls som det, snarare 22... 

Firade min födelsedag med syster och hubster på Greken på Hörnet. En mysig kväll, indeed. 

Brunch med Musses vänner för att fira två som hade gift sig nyligen. 

En outfit jag diggade. 

Typisk Lizzie-snack i år. Har haft nötter i väskan majoriteten av detta år. Däremot är jag väldigt försiktig innan jag tar fram det bland kollegor och så, ifall någon är allergisk - speciellt luftburen - kan det ju bli jobbigt för dem.  

Klongvasen användes inte så ofta, den är ju så fin som den är bara haha! Men vita rosor gjorde sig väldigt fina i den. 

Firade lajf med Tania, satt och åt middag under stjärnhimmel. Årets sista uteservering. 

Köpte lite inredning. Älskar denna puff, speciellt nyansen av beige.

Köket. Vi gav upp på vår guldpalm men en gren (?) gick att spara.  

Vi målade i sovrummet, wiho! Before and after finns att se här.  

Den natten sov vi i vardagsrummet vilket var sååå mysigt.  

Åt goda frukostar i lugn och ro.  

Kapade av halva håret, så skönt!  

Hängde på sta med syster och invigde min vita pälsjacka. LOVE, kanske årets favorit.  

Ny månad, nya tag!

Animal prints tog över min garderob. Föll även väldigt hårt för ZARA, har inte alltid varit så förtjust tidigare men i år kändes det som att de verkligen stepped up their game och det var farligt att kika runt där... 

Firade 11 år som par.  

Vi firade vår årsdag på YUC Mexican. Så gott! Mer om maten och besöket finns här.  

Provade burgare på BAP. Helt ok, har ni ätit där?  

Hittade en dörr som var så jäkla ball, ser ni lejon-handtagen?  

Denna väska föll jag för hårt - PLADASK - inne på ZARA. Älskar färgen, modellen och detaljerna - så fin. Påminner mig om väskor mamma hade när jag var yngre. Hon hade en väldigt snygg vintage-vibe stil.  

Njöt av morgonsol. Det älskar jag verkligen med vår lägenhet. Söderläge (vlket innebär kvällssol) är ju poppis bland lägenheter, och även dyrare men jag är glad över att ha morgonsol istället. Så mysigt att börja dagen med sol.  

Firade oss och livet på Yasuragi. Så skönt där borta, eller i alla fall den största delen av besöket. Tycker verkligen inte att företag borde få ha konferans eller whatever just där, verkligen inte relaxing att höra massa packade corporate dudes prata jättehögt i de annars så fina utomhuspoolen i finaste relaxing miljön...
Vi fick besök från London, wiho! Hubsters nephews var här och bodde hos oss för ett bröllop vi alla skulle till. Så kul helg! Det var första gången så många sov hos oss och efter att ha pratat engelska i lite mer än en helg så blev jag så van att jag pratade engelska med hubster efter att de gick, haha! 

Årets sista hennafest och veckan efter var det årets sista bröllopsfest, hubster och jag har aldrig varit så glada haha!  

Njöt av morgonsol, alla fräsiga höstjackor och sen firades ett nytt jobb med burgare och bubbel.


Lyxade till det med mina musketörer på Pane vino. Bra avslut på månaden! Mer om besöket finns här.  
 
Dessa två månader var väldigt produktiva kommer jag ihåg. Träningen gick bra, det målades hemma (twice!) och jobbet rullade på. Även intervjuer då jag letade efter andra jobb än det jag hade då, vilket gick bra till slut och oktober avslutades med kontraktskrivning och firande som ni ser på sista bilden. Kan nog fira allt med burgare, haha! Annars fick vi finbesök från London, gick på sista bröllopsfesten för i år (haaallelujah) och kapade av halva året. Juste, fyllde ju år också och vi firade vår årsdag med restaurang och ett skönt besök på Yasuragi. Dit måste vi igen, trots att det faktiskt inte ligger sååå långt bort så har de verkligen byggt det så bra och på perfekt ställe så det känns som att man är så långt hemifrån. Så relaxing helg. 
 
Ha det bäst guys! ♥