PACKAGE PARTY

- I samarbete med Proteinbolaget -
Förra helgen hade jag paket-fiesta från Proteinbolaget, så kul!
 
En liten sneakpeak!
 
Det blev självfallet lite påfyllning av älskade Supersurt. Alltså seriously, den godaste smaken, ever!!! Brukar ta Burn en stund innan frulle och BCAA under träningen. Har sagt det förut och jag säger det igen; jag har alltid älskat variation, men ända sen Supersurt har det fan varit svårt att variera haha! 
 
Ett flak från GAAM Nutritions nya BCAA-dryck i godissmaker. Min favorit är hallonbåtar, sen sour pops och sen sura colanappar. Har ni smakat dessa? De lanserade dessa väldigt nyligen men ifall ni kanske kom förbi oss på Proteinbolaget under Fitnessfestivalen kan ni inte ha missat dessa. Så goda!
 
Lite sås från Slender Chef. Denna var verkligen förvånadsvärd god! Deras BBQ och Sweet chili är också goda, och den med vitlök. Både jag och hubster var dock lite skeptiska mot denna men helvete vad den är god, passar "såklart" väldigt bra med just kyckling haha! 
 
Smakade dessa på Fitnessfestivalen och jag diggade de förvånadsvärt mycket med tanke på att jag inte gillar "vanliga" ostbågar särskilt mycket. Kanske för att dessa är något mildare i smaken? Ingen aning. En snyggis sport-bh från Fitnessjunkie blev det också, även en militärgrön hoodie från Better bodies. Har verkligen börjat förstå Better bodies, helvete vad bekväma träningskläder! 
 
Har ni hunnit kika igenom nya märket Fitness junkie? 
 
Självklart skulle det militärgröna setet bli mitt. Love it! Otroligt mjukt material, följsamt och flattering. Materialet är väääldigt stretchigt så ta er vanliga storlek. Tog Medium i toppen och Small i leggings. 
 
Hela kalaset! Om ni är lite shoppingsugna och vill kicka igång 2019 riktigt ordentligt så kan ni använda koden PBFITNESSBYLIUZA. Med den koden får ni 10% rabatt på allt, även rea. Så jäkla najs! 
 
Hej på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv har jag sovit ut denna fina lördag. SÅ SKÖNT, och välbehövt. En skön start på denna långledighet. Efter en väldigt enkel frulle är det storstäd som gäller hos oss idag, även det var väldigt välbehövt. Det är bokstavligen talat kaos hemma hos oss just nu. Kläder och saker överallt från vardaglig laziness. Men nu så! Sen tänkte jag dra iväg och träna innan vi ska mysa framför sista avsnittet av Game of Thrones som jag har nötat i år och kanske även en julfilm. Har hört av många att Christmas Chronicles på Netflix ska va väldigt mysig. Har ni sett den? You like?
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥
Publicerat i FITNESS & HEALTH
Taggar: fitnessjunkie / proteinbolaget / slender chef