MAY & JUNE OF 2018


Firade in maj med ny Nocco smak och träning. Btw, förstår fortfarande inte vad som var så speciellt med just denna. Var så lik Tropical i smaken, men burken var riktigt härlig däremot. 

Blandade ihop dagarna och fick ruscha till flygplatsen för att hinna med Quree's möhippa i Polen. En rolig helg, indeed! Fler bilder från helgen finns här

Skrev ett inlägg om min tidigare samarbetspartner Mybonus som uppskattades, lite om hur det funkar och varför jag använder det än idag. Ni hittar inlägget här.  


Smakade fitness-mojito. Nej men skämt åsido, helvete vad denna är god!! Har ni smakat den? 


Jag, syster och hubster såg Russell Peters (igen) och sjukt nog satt Mithila och Husse precis framför oss. What are the odds?! 

Åt indiskt på Happy India's nya uteservering med hubster och Mahmoud. Ville bjuda världens snällaste Mahmoud som så snällt skjutsade oss till Skavsta för möhipperesan. Skulle definitivt missa det flyget om det inte vore för hans hjälp. ♥ 


Ja.. hade rätt så mycket tid, kan man ju minst säga. Balkongen utnyttjades för fullt under dagarna.  


Hubster köpte en parfym till mig som kom att bli en av mina absoluta favoritdofter. Älskar även hur stilren flaskan är. Inge krimskrams. 


Ramadan var igång och hubster var sugen på linssoppa så självklart skulle det fixas, så vi upptäckte receptet som kom att bli mitt absoluta favoritrecept i år. Vet inte hur många gånger jag har gjort denna soppa, har även lekt med receptet (t ex slänga i paprika, mer chili, kikärtor osv). Receptet hittar ni här


Var duktig och sålde saker ur min garderob. Känns alltid så skönt efteråt! Måste dra igång igen.  


Besökte Mr Cake och hängde med min favvotjej Mira. Jag skulle lätt ha tagit en bakelse men jag har för mig att jag precis hade tränat och var jättehungrig. Den där falafelsalladen var faktiskt sjukt god!  


Åt en del smoothiebowls. Jag kommer ihåg att denna skål var riktigt god.  


Ett par härliga easy breezy outfits.  


Mina mest använda jeans i år, helt klart. Ett kap från Monki. 


Favoritdetaljer. Kommer ihåg hur kär jag var i detta skal från Ideal of Sweden - PS, hoppas ni inte har missat deras rea (köp 1, få 1 - köp 2, få 2 osv osv).  


Provade Daily's café & bistro med Leslie en solig morgon. Vi åt omelettfrulle och catchade up. Mys!  


Hade en mysdag med syster.  


Vi sa HEJ JUNI!  


Åt gott och var glad.  


Föll för trenden fanny pack. Det trodde jag inte faktiskt... 


Hubster och jag firade 2 år som gifta. Hur fort går tiden?!!! Läskigt!  


Jag provade att göra grön smoothie hemma och föll HÅRT. Helvete vad gott och fräscht. LOVE IT. Mitt absoluta favoritrecept är mango, banan, spenat, vaniljkvarg och lite mjölk (eller en halv skopa Proteinbolaget's Delicious Vanilla med lite vatten). 
 

Var på Smaka på Stockholm och testade fish taco på Fishery. Det var så svårt att välja vad man ville smaka, haha!  


Satt på en takterass och hade det gött.  


Fyndade en klocka på ROOM som passade perfekt in i sovrummet. Älskar den, så klassisk och fin.  

Läste "Härskarteknik" som jag tyckte var grym, köpte även hem den omtalade Omgiven av Idioter men har faktiskt inte läst ut den än. Vill faktiskt lova mig själv att läsa mer under 2019. Det känns som ett skönt och bra nyårslöfte som kommer resultera i mindre skärmtid och mer avslappning och såklart vidga mina vyer. 

Började samarbeta med Testagram vilket är så kul. Älskar när deras låda kommer fram och man får testa massa saker man annars kanske inte skulle ha vågat testa eller så. Denna månadens låda ligger på köksbordet och väntar på att bli öppnad. Imorgon så. 

Köket. Såklart har vi gjort om lite här igen men liggade faktiskt upplägget här.  


Köpte hem en lightbox som jag har velat ha så länge. Trodde jag skulle leka med den mer men hitills har det stått såhär ett bra tag. Men gillar texten, livsmotto eller vad. PS, hur fina eid-blommor?  

 Party season drog igång. Denna klänning är ju verkligen en av mina storfavoriter. Ett rea-kap från H&M.


Var på testa-humör inne på H&M och köpte kräm från Ordinary (love it) och testade torrschampoo från CoLab. Gillade verkligen doften och hur den blev i håret. När man tränar ofta men inte kan tvätta håret efter varje gång (då skulle det ju verkligen blivit förstört) så var torrschampoo riktigt bra att ha.  

Jag och hubster taggade inför Beyonce & Jay-Z konserten. Bland det bästa jag sett! Älskade att se Jay-Z live, vilken performer.  

Åt köttbullar med potatismos ute på restaurang. Så gott! Måste till Vau De Ville igen, så himla mysigt. Speciellt på sommaren.  

Hittade en ny vardagsfavorit; Whirl från MAC. Min tidigare favorit var Velvet Teddy som jag självklart fortfarande älskar men älskar nog denna nyans snäppet mer.  
Föll för cat-eye trenden och min solglasögon-samling växte.. Även väsk-samlingen för den delen.
 
Det var maj och juni det. Hade en del tid då jag var arbetslös/arbetssökande. En sak jag verkligen saknar från denna period är morgonmyset. Hade verkligen tid att laga och njuta av riktiga bra frukostar. Så najs! Nu händer ju det bara på helger. Annars en väldigt skön period och sommaren var full igång. Helvete vilken värme vi fick i år! Saknar värmen från maj, men inte så mycket från juni. Det var ju bara jobbigt...
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll! ♥
Category: YEAR REVIEWS
Sarah

Det är så roligt att kolla tillbaka på gamla bilder :) Den Noccon är så himla god :)