JANUARY OF 2018


Nyår firades hos Mithila och Husse. Helvete vad jag diggar denna bild på oss - festligt! 


Jo denna päls.. min absoluta favorit och jag kickade självklart igång året i den. 


Träningen var igång! 


Mitt andra samarbete med Sudio. Dessa hörlurar är verkligen så sjukt bra på gymmet, nu har jag även de i svart och fler kan det bli. Jag tror faktiskt att min kod fitnessbyliuza15 gäller fortfarande, för 15% rabatt. 

Ser ni ogräset? Varför gick jag runt sååå... Ser ju hemskt ut?


Mysiga helgfrukostar med min kärlek. Det tog ett bra tag att bli van med att ha lediga helger.


Blev bortskämd av bästa samarbetspartnern First class brands. Min absoluta favoritprodukt från de är nog kokosoljan, steker bokstavligen talat ALLT i det. Även proteinellan och chokladen och såklart Amino pro är mina vardagliga go-to's. 


Det var iskallt ute men ojojoj så vackert! 


Jag fann min stora kärlek i livet; bananbröd. Receptet hittar ni här! Barnsligt enkelt och underbart gott. Speciellt nybakat. PS, vetemjölet kan bytas ut till mandelmjöl, kokosmjöl osv. Personligen tycker jag det är godast med mandelmjöl. 


Hade tydligen kärat ned mig i Women's best. Deras strawberry/kiwi BCAA är nog bland de godaste jag smakat.  


Kärade ned mig i Ideal of Sweden och detta härliga fruktskal fick mig att längta till semster. PS, med koden ID20-FB496 får ni 20% rabatt på allt. Treat yo'self! 


Firade hubsters födelsedag med brunch här hemma. Det här kan nog va min bästa brunch någonsin. Bortsett från att jag hade sönder ett glas.. Det blev nog lite för perfekt, haha!  


Visade ett par detaljer från badrummet. Tror dock inte vi kan ha växter i vårt badrum då det inte kommer in ljus där... Men fler bilder från badrummet finns här. Vi har gjort om lite nu igen men detaljer bara. Ska ta och visa er en helbild asap. 


Åh, va härligt köket var. Väldigt zen!  


Hur jag gjorde en tråkig tisdag lite mer speciell. Ganska bra start på dagen, eller vad? Lyx! 


Kapade av halva ogräset och helvete vad skönt det var, och vad fräscht det blev. Saknar faktiskt att ha lite tapp, kanske blir nästa haircut.
 
Det var januari det. Inte mycket mer som hände än jobb, träning och chill verkar det som. Däremot så var utmattningen enorm från de sista månaderna på H&M och direkt Fitnessfestivalen och sen det nya jobbet där man skulle lära sig allt nytt och inte världens bästa arbetsplats var det heller så.. Så ja, tog det nog rätt lugnt. Förhoppningsvis hände det roligare grejer resten av året, haha! Oh well, hoppas ni har en mysig kväll och ät gött! ♥