INSTAWEEK 2018 / #51 & #52

1. Det snöade som in i helvete och jag invigde min absoluta favoritjacka. Denna faux fur från Missguided är verkligen mitt allra bästa köp, ever. 2. Älskar verkligen Missguided har jag märkt, allt är så.. stilrent OCH playful, enkelt men ändå lite pzaz. Som denna topp. Love it. 3. Även ifall kyla innebär pälsjackor which I love så innebär även denna period mycket snö/reg vilket mitt hår inte alls gillar... 4. Jag och hubster hade date night. En efterlängtad och välbehövd, det var så sjukt längesen vi var ute och myste så det blev middag och bio - a classic date. 
5. Har fallit pladask för ett rött vin från Sicilien, Zisola heter den - dunder. 6. Hade uppesittarkväll med Tania hos hennes päron. Så himla mysig kväll, självklart med en Paradis ask. Köper folk ens Aladdin längre? 7. Lite julmys hos päronen. Vi åt gött, kollade på film och hade det mysigt. Ni får ursäkta mitt överanvändande av ordet mysig, haha! Denna period av året osv.. 8. Lite mellandagskneg. Trots att det kändes lite segt att jobba under mellandagarna när hubster inte gjorde det (vilket fick mig att tänka tillbaka på alla helger jag drog till jobbet förut när han var ledig, det var inte najs att återuppleva det haha) så var det helt okej ändå, två väldigt lugna dagar och mer kul än jobb so it's cool. 
9. Årets sista jobbdag firade Elina (en kollega, kände att jag behövde skriva det så ni inte blev förvirrade haha) och jag med lunch på Bastard burgers. Jag invigde denna myspäls, den är så himla extra. Även den från Missguided. Har inte hunnit fota den än, ska göra det asap. 10. Partay hos mamma. Passade på att klä upp mig lite. Diggade verkligen denna outfit, även denna var väldigt extra men men.. Vad gör det om hundra år? 11. Hubster och jag drog ut för att titta lite på tvn på mellandagsrea. Det blev ett par småkap för min del (de ligger på snap - liuza heter jag där). Men hungern slog till och vi unnade oss årets sista restaurangbesök. Jag föreslog Eataly vilket jag är väldigt nöjd över, åt troligtvis den bästa pizzan jag någonsin ätit i Sverige. Men allt var tyvärr inte 100/100, mer om besöket kommer. 12. Dagens look. Har inte burit denna päls på ett tag men helvete vad jag älskar den. Ett kap från NAKD. 
 
Märkte nu att jag inte hade lagt upp Instaweek förra veckan, i och med uppesittarkvällen och sen hemkomst osv så måste jag ha glömt men men - dubbel denna vecka då, och sista dessutom för i år. Haha, har gått runt och sagt så hela dagen. Sista dit och sista hit, hubster har ju verkligen skrattat och retat mig massor för det. Same story every year. Annars har vi en chillkväll idag, välbehövt. Bara fått saker gjort och njutit av varandras sällskap. Fick med mig två mogna bananer hem i fredags så passade på att fixa ihop en batch av bananbröd något sent denna söndagskväll och hubster fixar middag. Väldigt udda tid att va produktiva, men men haha! Sen väntar en kväll av Desperate housewives och glass. MYS! 
 
Hoppas ni har en fin söndagskväll! ♥