INSTAWEEK 2018 / #49

1. Om ni bara visste hur jag mådde när denna bild togs. Försökte täcka mitt förkylda ansikte i smink och låta min monday-slayer-inställning ta över dagen och ja, levde lite i förnekelse fram tills lunch då jag insåg att jag mådde sjukt dåligt. Har inte varit såhär sjuk på ett bra tag faktiskt, hoppas på att det inte händer på ett bra tag igen. 2. Måndag eftermiddag till och med onsdag kväll såg ut såhär; te, lussebullar, glass och medicin. Och ja, vänner-marathon på Netflix. Ganska mysiga dagar ändå, trots att man var lite yr och svag av febern och näsan rann konstant. 3. Mitt nya favoritset från Ideal of Sweden. Så klassisk och stilren, love it. Julklappstips, eller treat yo-self. Hur som, med koden ID20-FB496 får ni 20% rabatt på allt från Ideal of Sweden. 4. Saknade att må prima och sassy, som denna kväll på Kasai. Inlägget dyker upp i veckan, höll på med det men deckade mitt i för febern tog över..
 5. Slängde på mig en sassy outfit och joinade civilization igen. Kändes bra! Verkligen en helt annan känsla att gå till jobbet på fredagen jämfört med måndagen. Mådde så mycket bättre! 6. Diggade denna sassy look som in i helvete, speciellt halsbandet med lite vintage-vibes från NAKD. 7. Trots att posen blev väldigt speciell så diggade jag i alla fall denna outfit mucho. Vi skulle "bara" ut och handla, men livet blir ju lite roligare i finare kläder. 8. En snabbis selfie förra helgen då hela Fitnessfestival-spektaklet ägde rum. Helvete vilken pang-helg! Har nog aldrig varit så slut som efter denna helg, och haft så kul heller för den delen. Men looken är lite mua-aktig, av det jag sett i alla fall haha!
 
En väldigt speciell vecka. Mådde inge vidare och det blev en väldigt lugn vecka för oss. Såg ni att trailern för nya säsongen av Game of Thrones kom ut i veckan? Jag började ju på den i somras och det går bra. Jag är ju ganska känslig så ibland går det lite långsamt fram, efter vissa tuffa avsnitt så strejkar jag och vill se på något lättsamt resten av kvällen. Men i början av denna helg låg jag på säsong 6 och nu har vi precis börjat på säsong 7 så vi har ändå köttat på men ikväll tar vi nog en paus. Behöver skratta lite. Kanske ett par avsnitt Vänner eller Modern family.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥