FEBRUARY & MARCH OF 2018


Åt riktigt fräscha frukostar. 

Provade att locka mitt korta hår med tapp och det blev riktigt glammigt och fint.  

Att va sötsugen var inga problemo här.  

Samarbetade med Hunkemöller för första gången och fick hem detta set som seriously är bland de skönaste jag burit.  

Började fixa det vårfint här hemma. Den där fikusen fick dock ta en smäll förra vintern när immunförsvaret var som längst och ingen tog hand om växterna. Den lever men den är betydligt glesare mellan bladen. Vi har köpt "växt-vitaminer" som vi försöker återuppliva den med. Har ni fler tips? 


Haha, vi spelade in vår roligare video hitills. Fortfarande min favorit men funderar på att göra den igen, den gången med ett tema eller så. För nu tror jag att han på något sätt försökte efterlikna mina vardagslooks (eller ja, förutom läpparna då haha). Här kan ni se den! 

Brunchade med Tania en söndagsmrgon på Café Sirap. Mys!  


Brunchade här hemma också, och då bar jag denna otroligt fina skjorta som jag bara älskar. Önskar dock att jag fick tag på de matchande byxorna. Någon som råkar ha de i bra skick i stl 36/38 just lying around? Let's talk! 

Jobbade på en arbetsplats där vi hade frullemöten då och då. Kanske inte världens bästa arbetsplats men denna frulle var naaajs.


Köpte de finaste strumporna någonsin. Självklart var de "konstiga" på den arbetsplatsen jag var på då...

Denna outfit gillade jag mucho. Däremot tror jag att jag måste korta ned de lite ifall jag ska ha de ute, de är sinnessjukt långa.. 

Mithila's födelsedag firades med brunch och mys. 


Fler bilder och pannakaksreceptet finns här

Föll riktigt jäkla hårt för WoodWick-ljusen. Det knastrande ljudet, hur jäkla underbart? 


Mithila och jag startade Currypodden!  


Hade mysiga dagar här hemma. Det började bli ljusare och ljusare, så skönt.  

Kapade hem mina första kläder från Gymshark. Inte visste jag att det skulle bli min dyraste utgift 2018... 

Det var våffeldagen och det firades med belgiska våfflor. Så glad över att vi köpte det våffeljärnet.  

Gjorde om här hemma. Köpte posters från Desenio och dessa härliga växtpedestaler (heter det så?) från Lagerhaus.  

 "Hur gör du din gröt?" var en fråga jag fick ett par gånger i veckan så jag filmade en youtubevideo, här finns den. Gillar den mucho!  
 
Det var februari och mars det. Mycket jobb, chill och träning. En ganska lugn period, också ganska ångestladdad då jag arbetade på en arbetsplats där jag inte alls trivdes. Man spenderar ju en stor del av veckan på sin arbetsplats så det är ganska naturligt att man inte mådde prima. Men men, all fritid jag hade denna period verkar ha spenderats väl so that's cool. 
 
Hur har ni haft det? Här hos oss har det chillats till max. Ätit gött och tagit det lungan. Vi såg precis en film; Night School som var sjukt rolig. Har ni sett den? Och nu när vi har avslutat Game of Thrones som var hubsters val så kickade vi igång med Desperate housewives idag, som jag fick välja. Även ifall det faktiskt är andra gången jag ser allt så har man ju glömt mycket, det var ju flera år sen som man såg det. Kanske hinner med ett till avsnitt innan läggdags. Funderar på att gå och lägga mig lite tidigare idag och hinna med träning imorgon bitti så jag hinner spendera lite quality time med hubster imorgon efter jobbet. Lycko er som är ledig under mellandagarna också! Oh well, kort jobbvecka ändå så det är lugnt. 
 
Hoppas ni har en underbar onsdagskväll guys! ♥
#1 / / Sarah:

Så roligt att kolla tillbaka på sitt år :) Dom belgiska våfflorna ser riktigt mumsiga ut :)