THIS MONTH'S SWEET TESTAGRAM

- I samarbete med Testagram -
Denna månads låda var full med massa sött och gott från Testagram.
 
Skittles, Haribo gummibjörnar, en swebar (mer om den här nere), cola lemon, hudvård, fruktmust och alkoholfri öl. Det sistnämnda var jag inte så förtjust i, har aldrig tyckt om varken smaken eller lukten av öl. Gillar ni öl?
 
Jag satte "My favourite" på Swebaren, kan tänka mig att den är jättegod. Toffee Coconut liksom - vilken drömmig kombo?
 
Månadens Testagram var full av sött och gott. Massa godis och sött att dricka. Brukar nästan aldrig köpa hem godis (det blir oftast choklad och glass) men det är ju nice att ha hemma när man har vänner över. Det enda som jag inte riktigt var så förtjust i var ölen men ja, man kan ju "testa" trots allt. Hudvården ska bli spännande att testa, har sett dessa lite här och var och det verkar poppis. Har ni testat detta märke? L300 verkar det som att märket hette. En spännande kombo av gott att testa i alla fall, ser fram emot det. Speciellt proteinbaren! 
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Jag vaknade en stund sen och har sen dess funderat på vad jag ska äta till frulle. Först tänkte jag gå ned till bageriet och köpa bröd men samtidigt lockar gröt idag av någon anledning. Gröt, träning och sen en godare lunch kanske sitter finare tänker jag. Annars är det chill som gäller idag. Vila. Så skönt, och välbehövt verkligen. Sen tänkte jag faktiskt börja lite på vårt bröllopsinlägg som jag aldrig riktigt kom till men efter att ha skrivit om allas bröllop så blev jag sugen att share:a lite om vårt. Ser ni fram emot det inlägget?
 
Hoppas ni har en underbar söndag! ♥
#1 / / enna:

så mycket härliga nya produkter att testa :)