INSTAWEEK 2018 / #33

1. Kickade igång veckan med jobb i denna söta outfit. Älskade denna look! Speciellt håret med bandet gillade jag mucho. 2. En throwback från bröllopsveckan, denna från en fin dag på Taxinge slott för Quree's bröllop. 
3. Hade en riktigt bra dag i denna balla outfit. 4. Hubster och jag gick ut samtidigt på fredagen och det firade jag med en elevator selfie.
 
5. Vi har på kalas med hawaii-tema, hur härligt? Hubster såg verkligen vacay-redo ut. Fler bilder kommer imorgon. 6. En härlig selfie med en härlig islatte. Har inte druckit många såna faktiskt, men känner på mig att det kommer bli fler...
 
En bra vecka, minst sagt. Jobb, träning, häng med vänner, kalas och sist men inte minst; en chill söndag. Kändes så skönt att vila idag och ladda batterierna. Kan känna att jag fortfarande är väldigt utmattad från en hektisk bröllopsperiod, mycket info och intro på nya jobbet och andra tusen grejer man vill hinna med men upskattade denna söndag till tusen. Nu ska jag skära lite mango och äta mer choklad. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥