INSTAWEEK 2018 / #32

1. Kickade igång veckan med.. jobb! Hitills är det fortfarande mycket intro men det känns nice, det känns som att det kan bli riktigt kul och lärorikt. Sen får vi se vad det kan leda till. 2. Firade Husse's födelsedag under golden hour med pizza och tårta. Så mysigt! 
3. Lite throwback när man var fancy och hängde på slott ett tag sen. Bilderna kommer i veckan, promise! Det har verkligen varit en fullproppad helg.. 4. Det var Pride-vecka på jobbet så jag avslutade veckan i denna topp från Monki. Älskar den!
5. Ännu ett bröllop denna helg och jag invigde denna dress, gillade verkligen färgen. 6. Haha, älskar hubster på denna bild. Lite Mr World Wide vibes dock.. Här ser vi lite piggare och mindre slitna ut, tror det var bröllop nr 2? Nu är vi uppe på nr 10...
 
Hej på er guys! Hann inte sätta mig framför datorn idag innan vi drog iväg för ett studentfirande. Efter en massa mat och tårta tog vi oss via stan hem och hubster hade fått ett StikkiNikki presentkort ett tag sen som vi använde till en låda med gottis. Älskar att man kan köpa hem. Vi köpte även hem burgare som vi njöt av framför Game of Thrones. Det går ganska bra och det har varit intressant men alla brutala scener är otroligt jobbiga att kolla på för min del, håller för ögonen och mute:ar då och då haha! 
 
Dags att ta fram glassen då. Ny vecka, nya tag imorgon wiho! Hoppas ni får en underbar kväll! ♥