INSTAWEEK 2018 / #31

1. Veckan började med lite touristing i min egen hemstad med mannen, syster och mina kusiner från USA. En riktigt mysig family-quality-time-dag! 2. Hubster och jag åkte runt lite på motorcykel, något han har längtat väldigt mycket till efter att han tog MC-kortet förra veckan så jag ställde upp fastän jag egentligen inte var så förtjust i hojjar. Men måste säga att det var ganska nice, diggade le breeze på motorvägen. 3. Man kände sig ju lite badass så det knäpptes bra många pics under dagen... 4. Bröllopsfiesta-helgen fortsatte. Denna gång på Taxinge slott där vi joinade brudparet för en minnesstund för brudens underbara mamma. Det var riktigt fint! Btw, ser inte hubster riktigt superfly ut? Woop woop! 
5. Samma dag som minnesstunden på slottet hade vi ännu en fiesta på kvällen, en hennafest där kvällens färg var orange då vi var på killsidan. Trött som bara den men kul var det! 6. Efter att ha bestämt mig för att ha bling-blusen så drog vi till päronen där jag skulle låna mammas vita sareen, men diggade verkligen denna cykelbyxa-kappa outfit till blusen också haha! 7. Jag och syster brukar sällan finna tiden att ta en bra bild tillsammans (men jo, det blir många selfies dock haha) men denna kväll var det snabba puckar som gällde innan gästerna började droppa in. 8. Jag och fina mannen min.
 
Världens segaste söndag, så himla trött. Sen har kosten varit kaos ikväll så magen är inte alls glad haha. Imorgon är man äntligen tillbaka, back to routine - back to basics. Ska bli så skönt med struktur i vardagen igen, tillbaka till träningen. JAAA - längtar. Oh well, dags att ta sig till sängen och försöka sova så man är någorlunda utvilad inför nya jobbet imorgon. Excited! Oftast brukar man inte kunna sova innan såna dagar men är SÅ trött så jag tror faktiskt att det kommer gå bra inatt. Let's hope so anyways. Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥