INTERIOR WANTIES

 Medan dinner is in the making sitter jag och kikar lite på inredning, eller detaljer rättare sagt. Innan jag filmar lägenhetsvideon vill jag såklart alla detaljer on point. Här är ett par saker jag har kikat på, fina ljus från Voluspa, coffee table books och snygga posters. När jag ändå är igång med all shopping går jag såklart via Mybonus och tjänar en peng på varje köp, så jäkla nice med återbäring. Gör det så mycket mer värt att shoppa. Är uppe på en hundralapp redan efter två köp! Trust me, you want in on this. Speciellt när jag har en liten bonus till er, om ni registrerar er hos Mybonus med koden "LIUZA50" får dessutom en välkomstbonus på 50 kr, wihooo! In och regga asap! 
 
Efter en tuff måndagsträning preppar jag lite middag nu, sååå hungrig. Hubster ska fixa kött vilket han är riktigt grym på och jag fixar resten (carbs och sallad osv). Team work. Sen skall ett efterlängtat paket hämtas, perfekt med lite kvällsprommis efter middagen i det här underbara vädret. NU är våren här på riktigt, så underbart att man nästan inte fattar det. Vad har ni hittat på idag?
 
Hoppas ni får en underbar måndagskväll! ♥
Publicerat i INTERIOR
#1 / / Tina :

Hej!
Jag har letat i evigheter efter coffee table books men har inte lyckats hitta än, vet du hemsidor eller butiker där man kan hitta ett par tex Tom Ford?

Svar: Hej!
Adlibris har en massa! Vissa är lite dyrare som t ex Tom Ford boken (har sett den i verkligheten och den är riktigt lyxig och tjock så förstår priset, dessutom att Wintour och flera är med) så de är så värt att registrera sig på Mybonus med min välkomstrabatt och få återbäring på köpet och andra köp :)
Liuza K. Haque