TIME TO SWEAT YET ANOTHER DAY

- I samarbete med Proteinbolaget & Ideal of Sweden -
Idag ska det svettas igen!
Först lite PWO i smaken Fizzy bottles, har ni testat den? FAVORIT. Gillar den mycket mer än Fizzy bottles whey, denna är mer läskande och man får en rejäl pump. Om ni är nyfikna och vill testa, in på Proteinbolaget och använd rabattkod PBFITNESSBYLIUZA för 20% rabatt på denna och resten av GAAM Nutrition, 10% på resten av sortimentet (ord. priser). In och kapa loss vetja! 
 
... och så världens finaste skal från Ideal of Sweden. ÄLSKAR denna! Med koden LIUZA15 får ni 15% rabatt.
Märks det att jag gillar lila? Älskar detta Gymshark set! 
... och så lite postworkout munchies till vägen hem och något som hjälper musklerna på traven medan man duschar och fixar middag. Har ni smakat denna från Nutramino? De finns också på Proteinbolaget i flera olika goda smaker.
 
Dags för lite spinning (om jag får tag i en cykel dvs) och ben, taggad till max! Skulle mer än allt ha velat bära detta set idag men den ligger i tvätten. Måste köra en omgång träningskläder i tvättmaskinen ikväll känner jag. Tror mitt älskade adidas-set också ligger där. Längtar tills mitt Khaki-set kommer fram från Gymsharks, det får bli det absolut sista jag köper till mig själv på väldigt länge. I alla fram tills att jag storrensar garderoben och förbereder en riktigt stor tradera/bloppis-auktion. Har funderar lite på att starta ett bloppis-konto på Instagram, det känns lätt och smidigt, både för mig och er. Vad tror ni om det guys? Let me know ifall intresset finns!
 
Hoppas er dag rullar på fint! ♥
Publicerat i FITNESS & HEALTH
Taggar: gymshark / ideal of sweden / nutramino / proteinbolaget / sudio