MELLOW YELLOW

Pssst, ni får grym återbäring på er shopping på Gina tricot via Mybonus! Regga er med koden LIUZA50 för en fin välkomstrabatt.
 
Hej på er guys! Är så himla nöjd med dagen. Efter en god frulle på balkongen i det underbara vädret hann jag med ett par ärenden, mosa ryggen på gymmet och städa här hemma. Av någon anledning känner jag en skum ångest som jag inte riktigt förstår då jag haft en väldigt chill dag, hmm förhoppningsvis går det att fixa med lite glass. Det brukar fixa det mesta. Annars har jag provat lite kläder och kommit igång med en ordentlig garderobsrensning, välbehövt minst sagt. Jag är lite kluven om jag ska behålla denna topp från Gina tricot. Den är riktigt härlig men är osäker om jag ens kommer att använda den, trots att gult är väldigt trendigt nu. Jag tror inte att jag passar så jättebra i gul, men denna nyans var lite kallare och fräschare med en rolig text. Vad säger ni, behålla eller lämna tillbaka? 
 
Dags att koka potatis till middagen, det blir en repris från gårdagen som ni kan se på fitnessbyliuza. Mums! Till det blir det America's worst cooks, har ni sett det? Vi började på celebrity edition igår, det blir en och annan face palm då och då. En av de som är med är Mike The Situation från Jersey shore, så dålig haha! Jag är inte bäst i köket men till och med jag blir galen, haha! Sjukt underhållande i alla fall. 
 
Hoppas ni får en helt underbar tisdagskväll allihopa! ♥
Publicerat i OUTFIT & LOOK
Taggar: fashion blogger / gina my way / gina tricot / outfit
#1 / / Malin:

Älskar t-shirten! Behåll!!! :D

#2 / / Beauty Maniac:

Är inte heller så duktig i köket men tror verkligen att se på Mike laga mat skulle boost my confidence

Svar: Hahaha ja verkligen, han är med i säsong 4! I sista avsnittet gästar även Jwow, så kul :D
Liuza K. Haque