INSTAWEEK 2018 / #15

1. Började veckan lizzie the monday slayer, med en stökig lägga i shade-reflektionen. Härligt. 2. Var vår-redo och taggad på att inviga denna sötnöt, från Nelly. PS, såg ni mitt inlägg om Mybonus? Kika in här och ni vill tjäna på att shoppa. 4. Lite nytt här hemma; nya brillor, ny lightbox och världens ballaste skal. Vem visste att röd marmor skulle va så snyggt? Inte jag! But I love it. De kom även ut en ny kollektion nyligen som jag älskar. In här och shoppa loss med rabattkoden LIUZA15 för at få hela 15% rabatt på er beställning på Ideal of Sweden.
5. Vi sa hej till våren, definitivt. Efter lunchen satt vi och degade i solen och även ifall det faktiskt bara var 8 grader (vilket kanske inte låter så mycket) så var solen så stark att det faktiskt stekte, så skönt. 6. Fri som en fågel, hette texten till denna bild. SIsta selfien i denna miljö och det känns skönt. 7. Hela helgen gick typ ut på vila, inredningsprepp. Vi kollade lite på grillar också, förhoppningsvis är det prima väder nästa helg också och då ska de grillas, wiho! 8. Söndagen avslutades med pizza och pizzokie på Pizza hut. Mysigt. Har velat prova en pizzokie så länge, det är alltså en väldigt seg cookie med glass och chokladsås. Lika gott som det ser ut. Har ni testat den?
 
Pheww, vilken fullproppad vecka alltså! Vardagarna var sega och träningen gick bra men kosten nu i helgen gör det hela +/- 0, haha! Oh well, nya tag imorgon for real. Annars har vi precis kommit hem efter mat, car wash och lite grocery shopping. Åh, blir så nap-sugen nu när vädret är så grått och fult. Samtidigt måste jag komma igång med mealprep och duscha håret som är full med hårspray... Blä. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
#1 / / Ajli Müller:

+/- noll är väl bra eller? :D

Svar: Haha jo egentligen, blir typ alltid så för mig, kärleken till mat är så stor!
Liuza K. Haque