INSTAWEEK 2018 / #13

1. Började veckan med lizzie the monday slayer, vill typ fixa en tshirt där det står så. Älskart. 2. Onsdag och lite festlig puff, är sällan så "uppklädd" på jobbet nu för tiden men ibland för att få tiden att gå fortare är det roligare att va lite uppklädd.
3. Vi sa hej till långhelg och mys. Vi tänkte hänga lite i balkongen med filtar och så men vi båda har känt oss krassliga i helgen så det blev soffmys istället. Men längtar så mycket till sommaren och kvällshäng här. 4. Skulle bara hämta ett paket men det fina soliga vårvädret fick mig att ta fram ett härligt set från Monki. Skippade klackarna dock men annars en väldigt härlig outfit. 
5. Nya favorithörnan? Mycket möjligt. Som ni ser blev det en Aloe Vera här, som vi fick av svärfar. Älskar viben! Fick tipset om en Monstera också, gillade växten men diggade kaktus och aloe vera kombon just här så Monsteran kommer vi att placera vid fönstret eller någon annanstans. Hur som så ska vi ha en sån också, så fin växt! Lovar, ska försöka bli bättre att ta hand om växter från och med nu. 6. Vi sa hej till april och vår, officiellt. Det firas väl med en selfie såklart! Även mamma som fyllde år igår firades med god mat och mer god mat.
 
Hej på er guys! Hoppas ni haft en bra dag? Själv var det storstäd här hemma som gällde idag. Så skönt! Vi har rensat ur skåp och garderob, även rensat ur skafferi och jag tog tag i min proteinhylla som var totalkaos. Sen tog vi oss ut och handlade lite smått och gott. Även burgare blev det. Ny dag, nya tag my ass. Det är ju typ söndag fortfarande haha! Nej men jag har känt mig lite krasslig de senaste dagarna så vila, mat och mer vila lät bra. Även måndagsgymmet skippades, trots att jag älskar att börja veckan med svettfest. Oh well..
 
Ska ta en alveon och gå och lägga mig strax. Hoppas ni har en fin måndagskväll! 
Publicerat i INSTAWEEK
Taggar: fashion blogger / instagram / instaweek / interior
#1 / / Angelica Wåhlin:

Kan vi bara prata om hur vacker du är?!

Svar: Kan vi bara prata om hur underbart fin denna kommentar är? Du gjorde helt klart min morgon <3 TACK!
Liuza K. Haque