BIRTHDAY GIFTS

MÅSTE ju visa er alla dunderbara födelsedagspresenter jag fick i måndags, alltså wow!
Ni som har följt mig på snapchat osv har ju vetat om min frustration gällande dessa två gigantiska lådor som han bara var tvungen att ställa i vardagsrummet för det fanns tydligen inte plats nån annanstans... Jobbigt!!
Det som fanns i de var hela tre Nike tjocktröjor och träningsleggings. Vilket egentligen är ironiskt med tanke på att jag själv inte får köpa fler träningskläder, haha! PS, kommer visa er större bilder på kläderna. De två översta är lite old school i modellen, älskar älskar älskar. Bar den svarta på en bild på Instagram nyligen (fitnessbyliuza).
Sen köpte han ett par tofflor och träningsskor. Alltså, jag har aldrig riktigt vetat hur SKÖNA dessa tofflor är! Trodde alltid folk hade dessa för de var snygga, vilket de är, men wow vilken extrem komfort. Älskar! Visade en sneakpeak på träningsskorna på snapchat samma kväll, kommer visa större bilder på de asap. SÅ SNYGGA!
Av familjen fick jag ett presentkort på Live it. Det roliga är att vi hade ett presentkort på Live ut som vi fick i bröllopsgåva av Musses vänner som vi använde förra veckan bara, och det tog evigheter att bestämma aktivitet haha så vi får se vad det blir denna gång. Är så sugen på en heldag på spa, så längesen - och välbehövt.
Fick även en akrylhållare från Muji. För alla mina läppennor, liquid lipsticks osv. Är en riktig hoarder när det gäller det.
Sen fick jag även hudvårdsprodukter från Rituals i den underbara doften Sakura. OH YAS.
Av svärföräldrarna fick jag denna stilrena klocka från Bering/Max René. Väldigt chic!
Av lillebror Rafael fick jag blombud och choklad. Hur underbara blommor? De fick åka på matbordet direkt. Chokladen har vi inte kommit till än, jag är en riktig "a joy shared is a joy doubled"-tjej så kan inte bara glufsa i dem själv. Så mycket roligare och godare att äta med någon. Kanske senare ikväll. Längtar till max dock!
 
Vill börja denna dag och inlägg med att säga tack till världens bästa storfamilj för så finfina presenter. Känner mig alldeles bortskämd! Blev även uppvaktad av älsklingen med tårta vid midnatt och sen bjöd familjen på middag på vår favoritställe Greken på hörnet. Kan verkligen inte tänka mig en mer underbar födelsedag, om vi bortser från det hemska vädret. Haha, jobbgt läge. Har faktiskt alllllltid haft bra väder på min födelsedag så blev nästan chockad över det fula ovädret. Oh well, things could have been worse. Jag är tacksam oavsett.
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Anonym

Har du en lillebror? 😀