EUROPEAN BARTENDER SCHOOL

Började kvällen med mirror selfies, tvingade hubster också hihi.
 
 
Vi hade en present från Musses vänner kvar, en upplevelse som blev bartenderkurs. Den hölls på European Bartender School (ligger vid Rådmansgatan). Upplevelsen var verkligen rolig, rekommenderar varmt.
 
 
Vi fick en välkomsdrink (persika bellini, så gott!) och den fina drink-boken som man fick ta med sig hem.
 
Taggade till max!
 
 
Den första drinken vi gjorde var en Aperol Spritz. Enkel men god! Fräsch på sommaren kan jag tänka mig.
 
 
Drink nr 2 som blev min favorit var Crush 43, en perfekt balans mellan citron och vanilj. Så god! Kommer definitivt att beställas nästa gång jag är ute. Den var rolig att göra, har aldrig krossat is eller muddlat citron tidigare.
Här kör vi sista drinken; Hendricks Eldersour. Det var den tredje stationen och "svåraste" drinken. Den var lite knepig då man skulle separera äggvita och gula, har aldrig gjort det förut men det gick bra. 
 
 
Hubster fångar en pro moment, wiho!
 
 
Drinken var riktigt god och fräsch.
 
Kvällens cheat blev Svenska hamburgerköket. YUM! Stans bästa burgare, helt klart. Önskar bara att de hade sötpotatispommes. Med tanke på att deras vanliga pommes är MUMS så kan jag tänka mig att de skulle göra grymma sötpotatisvarianter.
 
Lördagskvällens snaps. En riktigt rolig kväll med världens bästa man och sen på kvällen hade vi vänner över för Monopol kväll. Hade inte turen på min sida men det gick bra ändå. Det kändes så sjukt att äta hur som helst efter två veckor av lowcarb liksom, men det satt fint och nu har jag massa ny energi för resten av månaden. 
 
Hoppas ni har en underbar tisdagskväll! ♥
Publicerat i EVERYDAY PHOTOS
Taggar: ebs / european bartender school / live it / upplevelse