ALL THE ANSWERS

Tänkte bara ifall du kunde visa några bilder från ditt bröllop vet ej om du gjorde det?:)
Självklart, det har stått på min (väldigt långa) to-do list ett tag. Kommer att visa bilder och berätta om allt inom kort.
 
Hej fina du, undrade om du kunde berätta lite om alla typer av pre/ post pulver som du tar? Har precis börjat igång med träning och det är så förvirrande med alla bcaa, pre,post o återhämtare osv. Har du tips på någon basic för en som vill gå ner i vikt men samtidigt få tonad kropp?
Hej på dig! Hitills har jag inte tagit preworkout pulver då jag älskar Nocco (ej sponsring) vilket är en dryck på aminosyror och koffein, de är så goda och ger en bra kick strax innan gymmet. Men i och med mitt senaste samarbete med Proteinbolaget har jag fått en av deras Maximiser som de kallar det och det är preworkout. Ett pulver som man blandar ut med vatten och dricker innan gymmet för att få en kick. Både preworkout och Nocco är inte helt nödvändigt på gymmet egentligen, det är mer om man vill få en kick och orka mer under träningen. Jag kan själv säga att mitt jobb gör mig väldigt utmattad och därför brukar jag ta det, sen för att det är gott såklart.
 
Postworkout tar jag ibland, det är också ett pulver som man blandar med vatten. Det är ett proteintillskott med lite kolhydrater och kombon är bra att få i sig efter ett hårt träningspass som hjälper kroppen att återhämta sig efter att ha brytits ned under träningen. Jag har använt Proteinbolagets proteinpulver långt innan denna sponsring och tycker att de är riktigt bra (om ni vill dubbelkolla detta så är det bara att kolla längre bak i bloggen). Pulvret är lättblandat, gott och innehåller bra näring enligt mina preferenser. Jag tränar ju också bara för min egen skull, för att bli starkare och få en mer tonad kropp och må bra så även ifall det kanske finns "ännu bättre" produkter så funkar det här bra för mig.
 
De här produkterna använder jag nästan dagligen och de fick jag av Proteinbolaget (sponsring). Maximisern har jag som sagt inte provat än men den dricker man alltså innan och under gymmet brukar jag dricka BCAA och efter gymmet Whey protein för återhämtning.
 
 
 
Är jag ledig eller har mer tid brukar jag äta gröt efter gymmet och då slänger jag ned proteinpulvret (whey) i gröten.
 
Hur hittar man motivationen till att träna? Varje gång jag börjar så slutar det med att jag tappar motivationen efter 1-2 veckor..
Jag tror starkt på att alla motiveras av olika saker. Jag till exempel ÄLSKAR träningskläder och det motiverar mig som in i helvete. När jag köper ett nytt träningsplagg vill jag bara springa till gymmet. Jag känner mig snygg i träningskläder och det ger mig motivationen till att jobba hårdare. Sen är musiken A och O. Lyssna på musik som peppar DIG. Bara för att de flesta lyssnar på galna DJ-remixer och House låtar är det inte självklart att den musiken funkar för alla. Vissa kanske blir sjukt motiverade och fokuserade av klassisk musik eller kanske rapp. Alla har sin egen grej. Att hitta sin egen grej kan vara det svåraste ever. Så prova dig fram! Testa olika musiksorter, olika träningsformer och alla sätt du kan tänka dig träna. För träning måste inte vara gym. Det kan va kampsport, dans, det kan va enkla powerwalks ute, eller kanske springa. Prova olika saker och sen när du hittar din grej kommer du märka det, det kommer göra dig glad in i din core och då kommer du inte vilja sluta. 
 
Hur hanterar ni friktion i ert äktenskap? Till exempel när ni inte kommer överens om något eller om ni är sura/arga på varandra. Ni verkar ha ett så fint förhållande och jag önskar er all lycka :)
Hmm, det var faktiskt en så svår fråga att jag visade honom den frågan och ba: ... hur gör vi egentligen?? Haha, han blev lite fundersam. Självklart (!) kommer vi inte alltid överens, vi tjafsar och blir sura på varandra ibland. Men det varar oftast inte länge. Vi har tre väldigt viktiga punkter i vårt förhållande sen väldigt längesen; tillit (typ allt vi står på, det är verkligen det viktigaste i mitt liv), respekt och kommunikation. När man är sur och arg kan man säga väldigt mycket om man inte har kontroll, där kommer alla dessa punkter in. Ha respekt för varandra och risken att ni säger något ni inte menar minskar. Sen är kommunikation så viktigt vilket är något vi har lärt oss med tiden. Ingen är en tankeläsare så SÄG det du tänker, det du vill och det kommer göra vardagen enklare, roligare och bättre. Sen minskar det risken för friktion.

Världens bästa vän.
 
vad jobbar du med just nu? vad är din plan framöver karriärsvis?
när kommer ni utöka familjen med en liten en? 
Älskar din blogg!
Tack så mycket, blir verkligen så glad! Just nu jobbar jag på kosmetikavdelningen på H&M, vilket är riktigt kul men tanken är dock att röra på mig uppåt inom företaget vilket egentligen var hela meningen till varför jag började. Just nu är jag dock väldigt utmattad av arbetstidena när man jobbar i butik (tar ganska mycket på en personligen, speciellt när man lever med någon som inte jobbar så) så försöker allt vad jag kan just nu att jobba mig uppåt mot huvudkontoret. Att utöka vår familj är inte aktuellt just nu men ett mål för oss båda i framtiden.
 
Kan du tänka dig att börja vlogga? Förresten en väldigt kul blogg att läsa :)
Tack så mycket snälla! Jag kan, men velar. Har gjort det förut och det var kul men jäklar vad mycket hat det ledde till, det tog ut det roliga. Sen tycker jag om att fota och skriva så jag saknade att blogga helt enkelt. Men vad skulle du vilja ha för videobloggar? Skulle va kul att veta ifall jag känner att jag vill börja någon dag snart :)
 
Hur ser er ekonomi ut nu när ni är gifta, är ni nöjda med er inkomst och räcker det till sparande varje månad? Är ni nöjda med lägenheten ni köpte och ungefär vad kostar en sån i ert område? :)
Den funkar bra. Vi är nöjda och sparar och spenderar, ibland mer av det ena än det andra men det är väldigt olika varje månad. Vi ÄLSKAR vår lägenhet och orten vi bor i - så mycket att vi faktiskt funderar på att flytta till större i samma område. Kostnad är inget jag är bekväm med att skriva här i bloggen, men kan säga att det kostar väl ungefär som alla lägenheter i Stockholm just nu. Hemnet är en bra sida för att kolla upp kostnadshistorik i olika områden om du är nyfiken.
 
När vi fick nycklarna till vår älskade lägenhet.
 
Har stött på ordet "desi" i din blogg några gånger, vilket såklart inte behöver betyda just Indien. vilket land har du rötter i? Har du och Musse rötter från samma land? Följer ni någon religion? Hur träffades ni?
Oj, haha visste inte att jag hade skrivit det så ofta. Vi båda har rötter i Bangladesh, men vi är födda och uppvuxna här i Sverige. Vi är muslimer (dock är religiion inget jag skriver om här i bloggen). 
Vi är barndomsvänner och träffades väldigt tidigt, när vi var mellan 5-10 men kan säga att vi inte var GODA vänner då haha. Han var inte så jättesnäll och jag var tydligen jobbig. Men ett tag innan gymnasiet stötte vi på varandra i stan och sen började vi prata mer då vi var de enda i gruppen (som vi hängde mycket med) som var 91:or och skulle börja gymnaset och det var kul och skönt att prata med nån i ungefär samma sits. Sen lyckades han på något sätt ta oss ut ur the friend zone haha!
 
Tack för en grym blogg! 
Undrar vad dina planer är i framtiden, karriärmässigt, och vad är dina drömmar hehe? 
Hur hittar du motivation till att träna? Vore gry,t om du kunde lägga upp träningsschema också! :) 
Sist, vart kan man köpa fina indiska klänningar? Hur mycket kostar de runt? :) 
Tack så mycket, så kul att du gillar den! Mina planer.. hmm.. Det är nog den svåraste frågan jag får svara på vardagligen. Vad vill jag göra? Det svåraste är att jag kan tänka mig göra så mycket och man kan ju inte riktigt göra allt. Så planen och drömmen är att jobba uppåt mot H&M's huvudkontor just nu, sen skulle det vara så drömmigt att starta eget någon dag i framtiden. Svarade på frågan om träningsmotivation längre upp men kan absolut lägga upp ett schema, har inte spikat schema men har lite rutiner som jag följer, vilket är skönt då det skapar lite struktur i vardagen. I like that. Åh, jag har faktiskt ingen aning om vart man köper såna här i Sverige. Vet att det fanns butiker i Tensta, Rinkeby osv förut, de kanske finns kvar. De lär ju vara betydligt dyrare här i Sverige än i hemländerna dock, men har man inte möjlighet att åka utomlands är det ju egentligen det enda alternativet. Annars kan man köpa väääldigt fina i London. 
Bora Bora - weheartit
 
Vad är din dröm resmål i livet? Typ ladet/staden du absolut måste besöka?
Åh, vill åka till SÅ många länder att jag vet faktiskt inte ifall jag skulle kunna välja en... Men om jag måste.. Bora Bora, jag måste bara dit och uppleva det själv för hitills har alla bilder, videos osv som jag har sett där verkat overkligt. Kan en plats verkligen vara så overkligt vackert?
 
Måste erkänna att jag inte läser din blogg så ofta utan följer dig mer på insta men du har alltid fina bilder och inspirerar. Du verkar också väldigt ambitiös och jobbar hårt, hoppas du når alla dina mål! Många har redan ställt kloka frågor ovan en jag funderar på om det inte är för personligt- vad är det som gör att du är så positiv? OBS inget dåligt, jag är i en svacka och vill gärna ha tips för att må lite bättre :) Din inställning till livet verkar toppen och dela gärna några tankar med dig om möjligt :)
Tack så mycket! Kul att du har hittat hit i alla fall. :) Stort tack, det hoppas jag med. Hard work pays off, säger man så hoppas det stämmer. Åh, det är en bra fråga. En fråga jag får ofta men vet oftast inte vad jag ska svara. Life is a funny thing, verkligen sjukt konstiga och dåliga saker händer men samtidigt händer så underbara och fina saker också. Om man bara stannar och verkligen tänker efter (count your blessings!) så inser man hur mycket man har. Fokusera på det, så hårt att allt annat blir... typ white noise. Om det hjälper skriv listor, jag ÄLSKAR listor. Skriv ned vad du är tacksam för, vad du har för mål, hur du ska nå de målen. Även om det kanske känns löjligt så kan det vara sjukt bra för en själv att verkligen fokusera på vad man VILL i livet. Uppskatta allt alla gör för en, säg tack, le och verkligen behandla alla fint - var ärlig och verkligen visa kärlek varje dag till alla i din närhet. Till slut kommer du inte ens känna att du har tid att fokusera på saker som inte gör dig glad. 
 
Vill du på i Sverige i framtiden eller flytta? Är du nöjd med vad du pluggade i universitet?
Hmm, ibland vill man ju bara dra och bo nånstans varmt (speciellt under vinterhalvåret...) men skulle nog sakna familj och vänner alltför mycket, skulle inte klara det. Nja, helt okej. Jag tycker att vissa IT kurser var sjukt svåra och jag vill inte riktigt jobba med IT så det känns som att jag skulle ha kommit längre med en annan mer användbar utbildning. Ekonomi och Mode var dock riktigt kul att plugga. 
 
Kan inte du visa videos och bilder från alla bröllopsfesterna? Det var ju så himla fint! Vem hade ni som filmare och fotograf?
Som jag skrev längre upp så kommer allt inom kort. Tack så mycket! Vi hade Georgios (Orasis photo) som fotade vår förlovning som även fotade alla våra fester. Han är bäst! På bröllopet hade vi även lokalens fotografer som filmade och fotade. Tror att de hette Panorama foto eller något sånt i samband med lokalen Mona Lisa. Kan dock inte rekommendera dem, troligtvis de mest oproffsigaste människorna i världen. Fotografen ringer Musse några dagar innan och ber Musse att försöka hitta en annan filmare då han själv skulle på sin kusins bröllop samma kväll.. Var seriöst speechless när jag hörde detta, hur kan man vara så oproffsig. Så nä, bröllopsplaneringen var inte alls kul. 
 
En till fråga som jag glömde ställa, hur planerade ni inför ert bröllop? Hur långt innan bokade ni lokaler och hur lade ni upp budget osv? Skulle verkligen uppskatta ett inlägg om hur er bröllopsprocess såg ut och andra generella tips! Finns det något du önskar att du hade gjort annorlunda? Tack för en bra blogg :)
Det är väldigt svårt att planera våra bröllop, då det är många inblandade. Nu tänker väl många ja men vadå det är ju ert bröllop, ni måste väl få göra det ni vill. Njaae... Det var inte riktigt så. Det blev ofta väldigt jobbigt att sitta med päronen och planera, så vi tog hand om en väldigt liten del. Vi planerade detaljer och höll kontakten med våra vänner som skulle komma, men resten la vi på päronen. För att va helt ärlig så blev vi SICK of all the wedding planning. Visst, bröllopet och festerna var kul men all planering är något jag verkligen inte saknar och är så glad att allt är över. Jag är så mycket lyckligare som gift än förlovad, med andra ord. Självklart finns det vissa saker jag önskar att jag gjorde nu, att jag faktiskt tog mer plats under planeringen och sa nej när jag faktiskt inte var nöjd men samtidigt har jag verkligen lagt hela den perioden bakom mig och vill inte ens tänka på det längre. Jag kommer att lägga upp en bröllopserie, fest för fest och allt om dem - var det det du menade kanske? Kan även slänga med tips i dem inläggen, just nu är det svårt att bara ge tips out of the blue. Åh, tack - blir så glad! 
 
Tycker du man borde ha delad ekonomi som gifta? :)
Det är ganska personligt egentligen vad man trivs med som par men jag tycker att man borde ha det, till och med om man bara är sambo för det skapar ett starkare band och man blir mer av ett team än om man inte har delad. Vi har haft en delad sen förlovningen ungefär i och med bröllopssparandet och jag tycker att det leder till att man inte tänker så mycket på "regler" och man agerar mindre själviskt. Tankar som "han får betala" finns inte då en ekonomisk kris för honom är en ekonomisk kris för dig. Att va gifta, det är speciellt. Man är en. Ett team. Att ha en delad ekonomi är en av de viktigaste punkterna, tycker jag. Det hjälper en att planera inför framtiden, för om man är gift så är det ju en framtid man vill spendera tillsammans. 
 
Ni som inte har delad ekonomi men bor tillsammans - hur gör man t ex om man ska köpa möbler...?
 
Minns att duför något år sedan studerade ekonomi och IT , har du studerat klart eller tagit en paus? Ju var gick det att kombinera plugga och jobbet? Är det något du rekommenderar eller ska man välja att bara plugga. 
Älskar din blogg fortfarande efter alla dessa år!
Tack så mycket, blir verkligen SÅ glad att du har läst den så länge! 
Jag har tagit en paus, jag har en tenta och en kurs kvar som jag inte har klarat för de är så äckligt svåra. Har gett på mig tentan ett par gånger då den känns snäppet lättare än kursen jag har kvar men nä.. Det går ju inte! När jag jobbade på mitt förra jobb så sa jag ju upp mig för att plugga klart och jag gick all in, jag var arbetslös och gick på alla föreläsningar, workshops och pluggade non stop men tentan var så äckligt svår ändå. Sen gjorde jag ett till försök för inte så längesen medans jag jobbade på mitt nuvarande jobb men det gick inte att ha ett sånt aktivt jobb och plugga samtidigt. Jag var nära på att gå in i väggen. Jag tror att man KAN kombinera plugg och jobb, men i såna fall deltid så man faktiskt har energin att ge all in på plugget, men det är ju egentligen olika från person till person. Vissa kanske klarar av fler bollar i luften.
Jag SKA plugga klart de men just nu orkar jag inte, måste först ta mig ur dessa arbetstider för det är den främsta anledningen till varför jag är så utmattad. Att jag är det går ut på väldigt mycket, på familj och sociala livet, på bloggen, på min hälsa. Jag känner att jag behöver mer struktur i livet och det tror jag att kontorstider kan ge mig. 
 
Undrar lite över all sponsring du har av alla möjliga produkter du äter och dricker, det är väl viktigt att du skriver att du är sponsrad då det kan bli en ganska så dyrt för icke sponsrade användare som vill köpa det samma. Har också förstått att du är muslim och undrar om det inte anses fel att visa så mycket naken hud som du gör på vissa av dina bilder? Tänker på bl.a dina bilder med bar mage och nätstrumpor.... 
Ja, jag har tänkt på att jag kanske inte alltid skriver det här i bloggen men det ska jag börja med. Mina sponsringar har mest med Instagram att göra och där är jag väldigt rakt på sak och har jag redan skrivit ut vilka företag jag jobbar med. 
Anses vara fel av vem exakt? Jag anser att det allt för många fokuserar på vad andra har på sig än vad de är för människor. Man kan be fem gånger om dagen, gå runt i slöja och bära heltäckt men om man då går runt och sårar alla i sin omgivning, är man en bra muslim då? Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Jag skriver aldrig om religion här i bloggen och jag kommer inte att göra det heller. Min tro är min tro, det har INGET med någon annan att göra. 
 
SÅ, det var alla mina svar. Tack för alla frågor, hoppas ni hade en trevlig lässtund! ♥
#1 / / R:

åh!! tack för att du delar med dig och att du är en så stor inspiration!! sitter typ i samma sits med dig med skolan. keep it up! ! bästa du!! /din följare från år 2008/2009 :) <3

Svar: Åh tack snälla!! betyder så himla mycket att läsa detta <3 !
Liuza K. Haque