PARIS DAY THREE

Den tredje dagen började vi med en liten stroll i området för att komma till brunchstället. Vi bodde i området Bastille, mysig del och enligt Musses vän som bor där var det ett bra område. Tips tips.
Sen kom vi fram till brunchstället som hette Le Pain Quotidien som enligt foursquare skulle va bra, mysigt och inte alltför dyrt. Det var helt okej tyckte vi, inte så himla speciellt faktiskt men mysigt var det där.
Dags att ta sig igenom menyn, alltid det svåraste... Speciellt för mig som är en frukostperson.
Men denna dag var det svårt för hubster också.
Kanske ser helt normal ut men hungern i mig denna morgon var brutal. Ge mig frukost!!! Det var ganska mulet ute och det kändes som att det skulle regna när som helst så det blev inga outfitbilder, åh vad jag ångrar det.
Vid varje bord fanns det marmelad, sylt och nötsmör. Alltså JA TACK!
Vi började såklart med en cappuccino. Life. Lite färskpressad apelsinjuice till det.
Hur mysig inredning? 
Sen kom frullen! Lax, avokado, rödbetsröra, bröd, kaka, frukt.. Men det var tyvärr inte lika gott som det såg ut.
Kakan var däremot riktigt saftig och smakrik. 
Sen hälsade vi på en vän till hubster som bor i Paris. Har nog aldrig träffat en så otroligt varm familj och deras hus var så himla fint. Det var verkligen en underbar stämning och det var så sjukt kul att äntligen fått träffa hans vän som man hade hört så mycket om i flera år. Mitt hjärta värmdes redan när vi gick in i dörren och vännens pappa kramade Musse som att det var hans egen son. Systern, vännen, farbrorn, alla var SÅ varma.
 
 
Perfekt kaffe efter lunchen på deras uteplats, världens mysigaste. 
Efterrätten de bjöd på var BRUTAL. 
 
 
Sen var det dags att dra vidare. Hur mysig är inte deras hus btw? Älskar!
Sen fick jag äntligen se något jag veeerkligen ville se, nämligen Le Bon Marche. Första varuhuset i världen. Jag kommer ihåg när man satt där i salen när man läste Modevetenskap, hur otroligt viktig punkt detta var. 
Det var magiskt!
 
Vet ni hur länge jag stod just här, haha!
 
 
YAS.
 
 
Hubby ville så jättegärna ge mig en bröllopspresent.. hihi ! 
 
 
Sen kom vi hem en snabbis för att lämna av lite shopping och jag tog en liten pick-me-up. Japp, hade Nocco med mig - älskart. Kommer definitivt ha med mig det framöver också, hubster är som en duracell kanin när vi går runt på stan.. han blir ALDRIG trött, fattar inte. Jag kan gå i en stund, sen vill jag sitta ned haha.
 
 
Vi passade på att ta ett par selfies innan spöregnet började igen.
 
 
Jag lever för hamburgare. Alltså på riktigt. 
 
 
Efter konserten gick vi runt i ett mulet Paris. Mysigt ändå.
 
 
Åh, så fint.
 
 
Ett helt höghus med reklam för nya säsongen av Orange is the new black - hur coolt?! 
 
 
Ville va lite tuff med OITNB-brudarna.. Ja, jag bytte om när vi var hemma. Det blir så iskallt när det regnar.
 
 
Senare på kvällen hamnade vi på L'Atelier, ett café/bar - SÅ mysigt. Tips tips!! 
 
 
Alltså min passionsfrukt-drink var ju den bästa!
 
 
Jag hade en idé på en lek - vi frågade varandra frågor om oss själva, skrev ned svaret på mobilen och så fick man se vem som kände vem mest. Tips tips! Även efter ca 10 år var vissa frågor lite svåra faktiskt haha! Gissa vem som vann? 
 
Det var några bilder från vår bröllopsdag. Vi tog det väldigt lugnt och bara njöt av varandras sällskap. Vädret var ju så jobbigt växlande att det begränsade oss lite men vi hade kul ändå. Vi hann gå runt lite i stan och tog en burgare medan det spöregnade ute. Just den kvällen skulle Musses vän som är med i ett rockband uppträda på kvällen så vi hann se det med. Jag är inte så mycket för rock men det var kul ändå. Härlig stämning! Sen fick vi tipset om café/baren som vi spenderade senkvällen på, som jag bara måste tipsa er om, det var riktigt nice. Goda drinkar och skön uteservering. 
 
Phew, världens tröttaste lizzie här. Efter en timmes sim och lite städ här hemma är jag SLUT. Som tur hade vi mat hemma, skulle aldrig orka stå och fixa något nu. Thank god for mealprepping. Får dock köpa lunch imorn..
 
Hoppas ni har en underbar torsdagskväll! ♥
Category: TRAVEL THE WORLD