THE BALCONY: BEFORE & AFTER

 
Before - Vi hade en grå heltäckande matta på balkongen som förra ägaren hade lagt, vi valde att ta bort den, borsta av och tvätta golvet rent (så mycket damm!) innan vi la det nya golvet. 
 
 
Jag hade så svårt att välja färg på golvet så hubster valde svart, var faktiskt lite skeptisk först men ÅH vad det blev bra. Vi skulle sätta golvet tillsammans men tror ni inte han fixar det själv en kväll när jag jobbade? 
 
After - TADAAA! Korgen är från Åhléns, olivträdet (fejk) är från Clas Olson, lyktan är från Åhléns. 
Lounge-setet köpte vi på Chili.
Mattan är från H&M Home, bordet är från Rusta.
Det fina blombordet är från Lagerhaus, ÄLSKAR den. Vi hade denna fina orkidé som vi fick av familjen i den först, men tanken var att vi skulle ha små gröna växter i den. Scrolla ned för att se hur det blev sen.
 
 
Såhär blev det till slut med småväxter från Ikea. We love it! Vi lär variera som med allt annat här i lägenheten. Vi har liksom inte fastställt alla detaljer här hemma så någon gång per vecka eller två roterar allt typ, haha! 
 
Hej på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv har vi sovit ut, shoppat lite och ätit brunch ute. Dock var vi SÅ hungrig att jag inte tog en enda bild. WHO AM I. Ja, då är man verkligen hungrig haha! Anywho, här har ni ett par bilder på vår älskade balkong. Så jäkla nöjda med inredningen, det blev så stilrent och mysigt. Vi har redan ätit frukost där ute ett par gånger, men fler stunder väntar. Vet ni vad, ska nog ta en glass där ute nu. Magnum almond forever. Vad tycker ni om balkongen guys? 
 
Hoppas ni har en underbar fredag allihopa! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Warda

Det blev så himla snyyygt! svart var definitivt rätt val. Värsta mysstället ju. Älskar detaljerna allstå sååå fint verkligen!!
Får man fråga vart det snygga golvet är ifrån?

Svar: Tack snälla! Vi är så nöjda. Från Bauhaus :)
Liuza K. Haque