PACKING DAY

 
Hej på er guys! Godmorgon kan man väl inte säga längre, fastän man är på semester haha. Efter en god frulle har vi bara chillat idag, men nu tänkte vi börja packa och städa här hemma för snaaart bär det av mot solen. Åh, vad man längtar. Har ett par nya bikinis som jag bara längtar att bära, måste visa er sen. Sen måste jag visa er before and after av balkongen och alla fina detaljer där. Det blev så himla mysigt, vi är så nöjda med inredningen. Igår drog vi mot Ikea för att köpa de sista detaljerna. Här har ni världens snabbaste selfie innan vi drog. Jag är så kär i färgen av jeanskjolen, och såklart det vågiga håret som var resultatet av syster inbakade flätor dagen innan. Kände mig lite sommarfin, hihi.
 
Hoppas er torsdag rullar på fint! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
A

Vad använder du för produkter till håret? Mitt hår är väldigt frissigt och blir torrt så fort det torkar. Har du förslag på vad man kan använda?

Svar: Jag har exakt samma problem, jobbigt :( Just nu använder jag Coco Loco serien av Lee Stafford och håret har verkligen blivit mjukare och starkare. Sen luktar det gott också :( Just inpackningen i sig är GULD. Har skrivit ett inlägg om produkterna här; http://liuza.se/2017/may/coco-loco-by-lee-stafford.html
Liuza K. Haque