LAST DAY IN PARIS

Började dagen med en liten stroll i området. Vi skulle checka ut om någon timme så vi passade på att bara gå runt. Sen måste man ju spegla sig och fixa håret när man hittar spegel. Eller hur?
På söndagar var det visst morgonmarknad i vårt område, hur mysigt? Hej crepes!
Frulle! Crepes med nutella och banan och nypressad apelsinjuice, mums.
Den här människan alltså. 
Gladis lizzie med sin frulle. Vem är fitnessbyliuza? Give me them carbs.
Carbs, carbs and more carbs.
Åh, älskar marknader. Så mysigt, och uppfriskande på något sätt.
Måste ju njuta av nybakade croissants när man är i Paris.
I love you.
Sen checkade vi ut från hotellet och drog till Musses vän där vi lämnade våra saker för ett sista äventyr i älskade Paris. Första stopet var Le Caveau du Palais för lunch. Det skulle tydligen vara riktigt bra, vilket det var.
Musses vän Alexis. Han var dock inte så förtjust i kameran, haha! 
Hej sniglar!
Det var ju ett måste i Paris. Är så glad över att ha testat det, och det kändes bättre att göra det på ett ställe som en lokal ville att vi skulle prova. Jag trodde konsistensen skulle va jobbigare men det var inte lika gummi/slemmigt som jag trodde. Sen var det väldigt gott kryddat också. Så, sniglar i paris - check!
Fick även prova Tartar, det var faktiskt riktigt fräsht. Så, tartar i Paris - check! 
Själv blev det steak för min del. YAS.
 
 
Sen gick vi runt på stan med Alexis och bara chillade, bockade av de sista grejerna innan hemgång.
En av de var ju självklart älskade Laduree.
 
 
Det var en LÅNG kö, tror vi spenderade 1 h där bara för att beställa och ta hem. Sen sa Alexis att den tiden vi gick egentligen är jobbigast. Typ som en lönelördag i stan. Vilket kändes. Det var ganska så hetsigt när man skulle beställa där inne. 
Det var fantastiskt vackert där inne.
Allt där inne var såklart väldigt fotogeniskt.
Det fanns även en bar som vi ville prova men det hann vi inte med denna gång.
 
 
Istället köpte vi en låda med Macaroons för att ta hem till Sverige och tänka på Paris.
Glad tjej! Så, Laduree i Paris - check! 
Är inte så mycket för grön men deras påse är ju så himla fin.
Sista stopet var Alexis favorit glassställe Amorino. Det var otroligt gott. Det blev glassros men det var så otroligt varmt just då att den nästan smälte så fort vi kom ut haha! Jag tog olika nötsmaker och choklad. Även en söt liten macaroon fick man välja till, blev en riktigt god vanilj-macaroon. Amorino - tips tips! Finns tydligen i flera städer i Europa.
 
Sista dagen i Paris var faktiskt väldigt mysig. Även ifall vi inte hade många timmar av söndagen så hann vi med väldigt mycket, utan att stressa. Vi stressade faktiskt inte alls när vi var i Paris vilket känns väldigt skönt då jag stressar nog här hemma i Sverige. Sen är jag jättenöjd med att vi köpte ett 'Sl-kort' för hela helgen och det var verkligen ett äventyr att ta sig igenom Paris kommunalt. Vi tog uber ett par gånger, t ex när det regnade eller när vi skulle på vår middag på båten men annars var faktiskt tåg och buss väldigt smidigt och man väntade knappt länge på tågen. Däremot var man ju alltid rädd för att bli rånad. Verkligen överallt (!!) var det notisar om ficktjuvar. Men vi klarade oss fint! Men vi hann se väldigt mycket av vackra Paris och äta väldigt mycket gott. Men vi vet en sak - vi är inte klara i Paris, 'til next time. Merci for this time!
 
Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥
Category: TRAVEL THE WORLD
ax paris - laduree