DUBAI DAY ONE

Den älskade hiss-utsikten.
 
Vi började kvällen med en liten runda på hotellet. Ta lite bilder och sånt.. Som tur tog vi lite bilder här, dagen vi skulle resa började de på en renovering just HÄR. 
 
Världens bästa man!
 
Always time for selfies. Vi skippade kameran och tänkte chilla första kvällen. 
 
Vi tog direktbussen till omtalade Dubai Mall. 
 
Miljön överallt var så wow!
 
Vi var gaaanska så hungriga när vi kom fram och orkade knappast gå runt i det gigantiska köpcentrumet så vi åt på Burger Fuel vilket är ett hamburgerkedja där, finns lite här och var. Hade läst om de så det var inte helt random. De är ganska så omtalade så självklart blev vi nyfikna. Grejen är att det var riktigt gott, MEN de hamburgarna vi åt efter var godare. Milkshakesen däremot var ett skämt, muggarna var lika stora som våra plus-muggar, haha galet!
 
Vi gick runt i Mall, kollade på alla kolla fina delar som akvarium, och detta coola vattenfall. Hur ballt? Vi hade planerat att hänga här en annan dag så idag var det bara lite.. uppvärmning, haha!
 
Här kan jag ju bo, de hade SÅ roliga grejer. Vi planerade att köpa hem ett par grejer vilket vi gjorde slutet av resan. En av sakerna är min favorit, men ja, mer om det sen.
 
Däremot hade vi inte plats för efterrätt på plats. Men hur BRUTAL låter inte denna?!!! På Project Cupcake.
 
Däremot köpte vi hem lite Krispy Kreme som är en donutkedja som jag har hört/läst är godare än Dunkin' och andra donut-shops. Det var gott, jo men inget märkvärdigt faktiskt. Gott men verkligen inte så wow som många hade fått det att verka. Har ni provat? Vad tycker ni?
 
Så, det var alltså första kvällen i Dubai. Vi tog det lugnt och drog med hotellets direktbuss till Dubai Mall, ett gigantiskt (kanske största i Dubai?) köpcentrum nära Burj Khalifa. Åt en massa gott, kollade på en massa coolt och tog det lugnt. Vi skippade kameran denna kväll då det skulle va chill bara, men oj vad man ändå ville fota allt så det fick bli ett par mobilsnaps. Från och med day two är det mer kamera-bilder, lovar.
 
Dags för veckans Sherlock Holmes och efterätt efter en mysig taco-middag. En bra ledig dag har jag haft med andra ord. Kollar ni på Sherlock? Förra veckans var ju CRAZY. Vi skulle kollat igår men vi hade inge snacks och ett sånt grymt program går ju inte att kolla utan BRA snacks. När jag ringde hubster bad jag honom hämta snacks som inte låter, haha! Så det fick bli Doritos, Ben & Jerry's och Twizzlers. Mys.
 
Hoppas ni har en underbar torsdagskväll guys! ♥
Category: TRAVEL THE WORLD
burger fuel - chocolate world - dubai - dubai mall - hersheys - krispy kreme - project cupcake