FRIDAY DESSERT

Hej på er guys! Har haft en riktigt skön me-time dag. Skulle dock velat ha vart mer produktiv på andra fronter men har ändå fått ganska mycket gjort. Bland annat lite fredagsdessert. Det blev en somewhat nyttig dessert, lite cheaty men det är okej - det är trots allt fredag. Receptet har jag lånat från fixaformen på Instagram, en av mina favoritkonton. Hon är en så himla ball person! Har ni sett hennes konto?
 
Använde mig av två Barebells Cookies & Cream proteinbarer, Lindt choklad och Philadelphia färskost. Hittade inte Lightest-varianten som receptet egentligen skulle ha men Light går lika bra. Det är inte som att jag ska tävla i nåt eller så, bara kul att testa på lite olika recept och speciellt lite nyttigare efterrätter. Ni vet ju vilken sweet tooth jag är. Det är det som gör mina mål lite svårare att nå haha! 
 
Så började med att finhacka proteinbarerna och blanda ned ca 30 g färskost per bar. När det var rätt så mosat gick det in i kylen i ca 20 min och sen formade man bollar av det. In i kylen igen. Medan jag gjorde allt detta lät jag chokladen smälta över en kopp kokande vatten. 
 
VOILÁ! 
 
Var rädd att jag hade lagt i för mycket färskost så smakade lite. Det var MUMS! En ny favoritdessert, lätt. 
 
Ta-daa! Var så nyfken över denna dessert, det såg så gott ut och receptet var ju busenkelt. Verkligen. Det enda svåra var att få till fina bollar haha! Men det var trots allt min första gång, har aldrig gjort cake pops förut. Inte ens onyttiga eller vad man nu ska kalla det. Nästa gång kanske de blir finare för - åh vad det ska bli fler gånger. Kanske provar med favoritbaren cashew caramel då. Den är ju stöööört god, ÄLSKAR. Anywho, dags att dra iväg och hämta ett efterlängtat paket. Kanske köper hem middag också, vi får se. Men till efterrätt väntar i alla fall dessa i kylen. Wiho!
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll allihopa! ♥
Category: FITNESS & HEALTH
rememberthiis.blogg.se

Gott :D