DUBAI DAY SEVEN; THE LAST DAY

Började dagen med en sista go'frulle.. Åh, vad jag inte ville lämna detta ställe.
 
Att behöva säga hejdå till pannkakorna och nutellan. Oh-nooo...
Sen blev det lite träning för min del. Älskade verkligen deras gym, så skönt ställe.
 
Detta spegelrum var ju dock bäst. Åh, ifall vi hade ett sånt rum på mitt gym nu. Eller i vår lägenhet..
 
Sen tog vi hotellbussen till Palmstranden.
 
Hängde lite vid infinity-poolen...
 
... och chillade lite. Skönt! 
 
Some beach essentials.
Sen vart det inte lika stekhett längre så vi drog tillbaka till hotellet, duschade och fixade oss och drog ut igen. 
En sista runda på Dubai Mall blev det. Vi hade bara köpt systers present under veckan eftersom den var så lätt att köpa, hon hade gett oss all info haha. Smart. Men våra päron var kvar. 
Efter ett par kilometer inne i köpcentrumet tog vi en runda i fina souken utanför, stirrade lite på fina Burj Khalifa och gick in igen. I början av resan blev vi chockade när de sa i infodisken att de har öppet till 12 på vardagar och 1 på torsdagar och lördagar, deras helger. Aldrig skulle vi va i ett köpcentrum så länge, tänkte vi. Men det där med att köpa presenter till ens päron var ju verkligen inte lätt, det gick men det tog tid. 
 
Vi tog en runda inne på Versace Home. Visste faktiskt inte att de hade en inredningskollektion. 
 
I mean... Den där sminkhörnan skulle jag verkligen inte säga nej till. Fatta the selfie slow..
Alltså.. Allt var SÅ fint! Gick runt i flera minuter och bara wow:ade.. Men sen gjorde ju hubster något dumt. Jo, han envisades med att han ville köpa något till mig. DÄR. Självklart var allt jättefint där men det var svindyrt, nej nej nej sa jag. Men han har nog lärt sig envisheten av mig, väldigt bra också kan jag tillägga. Så till slut valde jag en sak som jag tyckte var fin. Han har verkligen världens största hjärta, vill bara ge och ge. Visar er senare vad det blev. 
 
Men sen gick vi förbi någon sport-outflet och jag föll pladask för typ allt. Shoppingen där var inte så mycket billigare än i Sverige men det fanns mycket fint som jag inte sett på andra ställen så det var sjukt kul att gå runt. Min träningssida sa typ wow tusen gånger om. Kolla denna marmor-sport-bh liksom. ÄLSKAR. Fram tills denna dag hade jag faktiskt inte köpt något materiellt alls. Bara gått runt och tittat och åh:at för att allt är så fint. Känner verkligen att jag har allt jag någonsin kan tänka mig behöva, och det är jag verkligen tacksam för. Men hubster var riktigt chockad över hur jag sa åh till grejer och sedan gick vidare. Vadå, vill du inte ha den? frågade han flera flera flera gånger under veckan. 
Vad köpte du till din fru i Dubai? Jo, en tallrik. Jahapp. Hubster gillade inte den tanken så han körde på en fuling. Något som jag (....kanske) började med flera år sen, bara för jag verkligen ville något troligtvis. Lova mig en sak, sa han. Vadå? sa jag. Lova bara att du gör det här, vadå litar du inte på mig? Haha, ja ni hör ju vilken fuling det är. Okej då, sa jag till slut. Vi ska in till Tiffany's och du ska välja en sak som du vill ha som jag ska köpa till dig. Men va?! Sluta. Du köpte ju Versace grejen, det var ju en sak, säger jag upprört. Men vadå, det enda jag köpte till dig i Dubai kan inte bara vara en tallrik. Hör du?! EN TALLRIK!! Hahaha, alltså han är galen den här mannen min. Så vi gick in dit och oj vad det var fint. Och dyrt, precis som förväntat. Sen är ju jag inte världens smyckesperson. Just när det gäller smycken gillar jag väldigt enkla grejer eller en maffig detalj. Men på Tiffany's var det mesta väldigt sött och prettypretty, vilket inte är så jag. Men till slut hittade jag ett klassiskt smycke. Något jag kan bära i flera flera år framåt. Visar er vad det blev senare.
 
 
Typ.. speechless! Det blev ett par tusen selfies med denna påse sen. Älskar den fina färgen! 
 
Så, det var Dubai det. Day one to day seven. Det var sju fullproppade dagar. Vår första resa var minst sagt utmattande haha! Men nästa gång har hubster lovat att vi ska chilla mer på semester, haha jobbigt att komma hem från en semester helt utmattad liksom. Men det var sju roliga dagar, verkligen. Har nog aldrig ätit så gott som under den veckan. Många burgare blev det, man var ju så nyfiken på alla kedjor man har läst och hört så mycket om. Favoriten var utan tvekan Five guys. Jäklar vilka smaker! 
 
Men annars var Dubai riktigt kul och en sjukt cool stad. Riktigt headturning arkitektur och gigantiska shopping malls. Får vår lilla MOS att verka som en riktig bebis, haha! Resans coolaste dag var utan tvekan ökensafari, en så sjukt ball upplevelse, verkligen. Speciellt att åka en taklös gammal land rover under natthimmeln mitt i öknen. Like whaat? Inlägget om ökensafarin hittar ni här. Min största accomplishment under resan var ju helt klart Burj Khalifa. Minuterna innan vi gick in i hissen var ju inte roliga kan jag ju säga. But I did it!! Men när man väl var där uppe, ja.. Wow! Ni hittar inlägget här. Resans godaste burgare var Five Guys, som jag skrev tidigare. Resans godaste sweets var de himmelska cupcakesen på Magnolia Bakery och de spröda men mjuka macaroonsen på Ladurée. Och SÅKLART den galna choklad-desserten på Coco Ville, jäklar vad det var gott och mäktigt. Ni hittar inlägget om den galna efterrätten i detta inlägg. Resans alla inlägg hittar ni här. Har ni varit i Dubai, eller vill ni åka dit någon dag?
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll guys! ♥
Category: TRAVEL THE WORLD