UPPESITTARKVÄLL 2017

Hade fixat mysfaktorn, wie!
Vi har haft den här mysiga mini-granen i en vecka ungefär, älskar den så söt! Nästa år får det bli en större gran har vi bestämt. Julen är ju så himla mysig! MEN åh vad jag höll på bli galen när hubster la ned en julklapp där under. Men what?! Vi skulle ju inte köpa klappar. Men fick öppna den idag och då smälte jag helt för presenten var så omtänksam. Har visat den på story på liuzaa-kontot på Instagram. Annars dyker den upp här på bloggen imorgon tänkte jag. 
Tania kom över med sushi från ESA, alltså dör så gott. Lite juligt blev det i alla fall med julmust haha!
Men ja, ni måste prova ESA om ni inte gjort de! Salmon roll tog jag första gången, den är verkligen GALEN. Denna kväll tog jag Tempura roll som också var riktigt god. Måste testa fler varianter, tror alla är galna!
Efter maten och mycket prat flyttade vi oss till soffan.
Hade fixat choklad, ost, pepparkakor... mer choklad, lite chips, julmust och rosé. Även After eight fanns vilket både hon och jag gillar men höll med om att man inte kan äta så mycket annat efter...
Brie är typ den enda osten jag klarar av, haha! Sen har vi Annas (såklart!) pepparkakor. Har ni provat att doppa pepparkakor i mjölk? Alltså så gott! Nån jul ett par år sen fick jag ned typ ett helt paket utan problem...
Lindt, min andra stora kärlek i livet. Skulle verkligen inte ha något emot att jobba med choklad. Typ drömmen.
 
Ett par bilder från gårkvällens mysiga uppesittarkväll. Det blev såklart ingen bingolotto för oss, haha! Vi skulle dock kolla på SATC som jag var så säker på att de hade lagt till på Netflix eller Viaplay ett tag sen men vi hittade inte dem så det blev Vad kvinnor vill ha. En ganska rolig film faktiskt, haha! Har inte sett den på flera år. Men såklart driftade vi bort under filmen och pratade om massa annat. Mysigaste kvällen på länge. Mer sånt 2018, ja tack.
 
Hoppas ni har en underbar dag! ♥