JANUARY OF 2017

SÅ, 2017 börjar leda mot sitt slut och jag tänkte att vi måste ju köra igång med årsresumén! Även ifall bloggen har fått lida något otroligt i år så tror jag att vi kan få till en riktigt fin resumé. Låt oss börja med januari! 
 
Firade nyår i blingbling! Kjol och topp från H&M Trend. Årets outfit är också väldigt festlig, ska visa er.
Årets almenacka från Personlig almenacka. Har inte hunnit fixa en ny till i år! Måste beställa en asap, har ju en massa projekt som jag vill ta upp i år och måste även ha bättre koll på allt på min fulla tallrik.

Fixade naglarna inför Dubai. 
Träningen gick nog som bäst då, kosten blev helt upp och ned under resan och efter. Hubby fixade även "Nocco"-lådan i kylen, ända sen dess är det bara sånt i den lådan. Nice! 

Då bar det av mot vår första resa! 

HEJ DUBAI! Alla bilder från resan hittar ni här.
Gick runt och turistade.
Japp, det tränades lite där borta också. Gymmet var asnice!
Vi shoppade såklart.. Här har ni min absoluta favoritbild på honom. Klockren! 
Äventyrade med min kärlek, livet blev inte bättre än så. Just denna destination var mer i hubby's favor. Arkitekturen var riktigt cool där! Vi såg så många coola byggnader att jag tappade hakan ibland. 
När vi kom tillbaka var det dags att fira pluttisens födelsedag, och var annars än Greken på hörnet?

Hubby skämde bort mig med en mys-serie från The Body Shop i doften Vanilla chai. Än idag favoriten!

Hubby's födelsedag firades med stor brunch här hemma. Kanske min bästa brunch ever, pannkakorna speciellt. 

 
 
Hans tårta blev också riktigt klockren och maxad!

... och resten av månaden försökte jag ta igen månadens countless treats. Haha, gick ju sådär!
 
Så, det var januari det. Jobb, Dubai och födelsedagar i det stora hela. Januari är verkligen en tuff månad för mig, både kostmässigt och även för plånboken. Mannen, flera familjemedlemmar från båda sidorna och barndomsvänner fyller år då. Det blir mycket mat och tårta så vi får se hur jag lägger upp kosten och träningen nästa månad. Kommer nog gå bra! Så sjukt att det här var ungefär ett år sen, när jag kollar på bilderna känns det som att det var en evighet sen men samtidigt känns det som att 2017 precis började. Vadå 2018? Tid är läskigt. 
 
Efter en lång dag på jobbet, träning och mys hos mamma och syster framför Gladiatorerna är vi äntligen hemma och tänkte mysa lite med snacks och serier innan vi tuppar av. Vilket lär va strax, vi båda var uppe med tuppen idag för att komma tidigiare till jobbet för att kunna gå hem tidigare. Men ja, äntligen är vi lediga i ett par dagar. Både kul och ren CHILL är helgens planer. Hej lång-ledighet, har längtat efter dig.
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll! ♥