DAY BEFORE XMAS

Dagens färgglada outfit.
Toppen är ju typ omöjlig att fota, men den ser sjukt ball ut på! Från Gina tricot.
Sen har mina absoluta favoriter just nu, från H&M Trend. Jäklar vad jag har kärat ned mig i dessa! Lika bekväma som snygga.
Sen.. dagens färgklick; denna vintage vibes julfärgklick från H&M. Jag har alltid älskat denna modell så blev ju så himla glad när de kom ut strax innan jag slutade. Det blev en svart och en röd. Däremot har den svarta fastnat bakom lådan i en byrå.. Har försökt få ut den ett par gånger men ja, tid är ju inte något jag har haft mycket av lately så det har inte blivit av. Den svarta är ju också helt klockren! Men idag passade såklart den röda lite mer, för att få lite färg i outfiten typ. 
 
Godmorgon kan jag ju inte säga, vi har varit uppe i ett par timmar nu. Sovit ut, ätit en enkel med god frukost och städat lägenheten. Fy vad det var due. Feberveckor och jobb har lett till mycket slarv och många "the chair" men nu är det fint och mysigt igen. Love it. Perfekt timing för ikväll är det uppesittarkväll. JA, jag firar ju inte jul egentligen men att sitta och mysa med bästis och äta choklad tackar jag aldrig nej till. Jag och Tania hängde dagen innan julafton en kväll många år sen (helvete vad gamla vi låter..) och det var inte ens en "planerad" uppesittarkväll utan bara att vi chillade hos mig och bam så blev klockan 12 och skrek till. Sen dess har vi alltid haft en mysig uppesittarkväll tillsammans. Ingen bingolotto (än...) men istället brukar det bli SATC, bubbel och choklad. De senaste två åren har jag dock inte haft möjligheten att ha uppesittarkväll då jobbtiderna inte riktigt tillät men nu väntar en lång myshelg så ikväll ska det mysas. Märks det att nyckelordet är MYSIG? 
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥