APRIL OF 2017


Firade April och mammas födelsedag i en sockersöt volangtopp, här ser ni den bättre.


Gjorde en mumsig bärtårta till mamma i år.

Stockholms mörkaste dag, utan tvekan. Kanske mitt livs mörkaste dag hitills. Läskig dag.

Matbordet ändrade utseende igen, gillade denna vibe tho. Ändrar dock looks hela tiden...

Köket blev mer organiserat, älskar dessa glasburkar. Från Lagerhaus.

 
Duschade håret ganska sent en kväll och min lösning den kvällen var att fläta det (fler och mindre flätor) medan det fortfarande var lite fuktigt och vips såg jag ut som Mel B på morgonen. En storfavvo-look som har åkt på många gånger därefter. Måste göra det snart igen, miss this look. 

Kollade på Fast 8 och träningen gick riktigt bra så det här var kvällens mums.

Brillorna åkte på allt oftare. Hur underbar var inte detta fodral? Från H&M, love it. 

Fick livets påskägg. För att se innehållet, klicka här!

Wow vilken drömmig brunch?!

 
En klassiker-situation hemma hos oss. 

 
Vi tillbringade dagen på Fotografiska, mys. Fler bilder från dagen hittar ni här.

 
Hej underbart vackra Nocco Caribbean! Har ni sett att de ska behålla den men med den klassiska Nocco-designen? Mörkblå med färgränder. Såklart jag blev glad över att den skulle va kvar men åh vad denna design var finare! Kanske den finaste som finns. Har ett par kvar dock, får spara de så länge det går (innan bäst före).

Verkar som att jag hade en bra brunch-period! Hur drömmig skärbräda?

 
Fick hem ganska mycket den perioden, vet att hubster ba EN TILL? Men han blir mer arg när jag spenderar pengar haha! Elvispen högst upp var dock från honom, kanske de bästa vi har hemma.

 
Skrev ett längre inlägg om min dagliga kost, efter förfrågan. Läste dock inlägget nu igen och såklart hade vissa saker ändrats lite (inte så värst mycket dock), man utvecklas ju hela tiden. Om man vill det såklart. Hela inlägget finns här.

 
Sommar vibes! Älskar denna färgkombo, rosa och orange. 

Provade Chrome-naglar från Isadora. Måste göra det igen, så coolt ju.

Vi sov över hos päronen och till frulle fick vi det bästa från båda världar. Syster hade fixat hennes åh-så-goda gröna smoothie. Den är underbar!! Mamma hade gjort hennes goda french toast som vi växte upp med. Bland det godaste jag vet. 
 
Så april, det var ju inte så mycket som hände mer än jobb, träning och mammas födelsedag. Verkar ändå som en ganska mysig månad som våren hade börjat titta fram lite. Annars hoppas jag att er jul har rullat på fint! Jag och hubster har bara tagit det lugnt här hemma. SÅ skönt och mysigt! Ätit en riktig god julefrulle framför Ensam hemma, chillat framför film och serier och ätit choklad följt av Kalle Anka. Sen körde vi igång med att börja preppa julbordet. Bara han och jag, lite lugn julemusik och planering och tankar inför det nya året. Mys! Ska se vad som är på tv ikväll, annars kanske det blir någon cheesy julfilm på Netflix resten av kvällen. Vad hittar ni på ikväll?
 
Hoppas ni har en underbar julkväll! ♥
Publicerat i YEAR REVIEWS
Taggar: & other stories / nocco / proteinbolaget