THE BEST EGG THERE EVER WAS

Haha, hubster körde på en fuling när jag var på gymmet imorse. Han sa att jag hade fått bud, bäst för mig att det är nån gåva/sponsring, för jag hade väl inte beställt något?! Sneaky way att få ut info, men det hade jag faktiskt inte gjort det. När jag kom hem från gymmet idag så låg detta gigantiska påskägg på min sida av sängen. Klurade snabbt ut att det var från honom själv. Jag hade skojat lite häromdagen när vi handlade och visat honom de här stora äggen och sagt att jag förväntar mig ett sånt. Måste nog öva lite på min joker face, för här låg det. Till mig. Världens största ägg.. ! 
... och innehållet var ju bara guld guld guld!
Barebells-barer, proteinpudding (fler fanns i kylen)..
Chokladkanin från Lindt, wiee!
Toffifee och tryffelchips. Alltså gaahhh, det är kärlek. Jag ska va ärlig, kanske har sagt det här förut, men jag är inte världens chips-person. T ex på en myskväll så behöver jag aldrig chips men just denna chips är jag så sjukt svag för. Den ENDA jag köper om jag får för mig att köpa chips. Kärlek i påse. Om ni inte har provat denna än, gör det ASAP! 
Sist men inte minst; ett body-set från the Body shop i doften Moringa. Så fräsch doft!
 
Alltså, vad är detta? Typ världens bästa påskägg, literally. Kan inte ens tänka mig ett påskägg som är mer perfekt än denna. Allt det godaste i livet. Han har tänkt på mina mål och satsat på massa goda protein-goodies men även ett par treats som tryffelchips och lindt choklad osv. Moringa-setet från the Body shop var en riktigt fin addition till det hela, älskar spa-stuff och me time. Det vet han alltför väl, oftast är det väl han som sponsrar allt sånt här hemma. Har fortfarande inte hunnit änvända den gigantiska lådan med badbomber från Lush, kommer ni ihåg den? Här hittar ni det inlägget. Ja, han är helt jäkla underbar denna man. Är fortfarande så imponerad över hur otroligt PERFEKT detta påskägg var. Tacktacktack älskling! 

Hoppas ni har en underbar lördagskväll guys! ♥
Category: FOOD IS LOVE
barebells - easter - lindt choklad - påskägg - the body shop - toffifee