ONE MONTH



Hej på er guys! En väldigt trött lizzie här. Efter en fullproppad måndag på jobbet mötte jag upp hubster för lite furniture shopping på Mio. Det blev en massa nytt och fint, wiho! Längtar tills det kommer fram. Förhoppningsvis precis innan bröllopet, bara att hålla tummarna. Efter det hamnade vi på John Chris för en god hälsotallrik. Det har verkligen blivit min go-to-place när jag är ute och är hungrig och inte vill treat för hårt. Vi passade även på att sitta och signa en del papper inför bröllopet, bland annat hindersprövning. Vi satt ett tag med efternamns-blanketten också, men hade så svårt att bestämma mig om jag vill behålla mitt efternamn som mellannamn. Ett förnamn och ett efternamn känns ju så mycket smidigare, och finare dessutom. Har troligtvis ett par gifta läsare, hur gjorde ni och hur tänker ni?
 
Hoppas ni har en fin kväll! ♥
Category: THE WEDDING
Samira Hasan

Visst är det svårt!! Jag körde på att behålla mitt efternamn som mellannamn. Visst är det finare med ett förnamn och ett efternamn, MEN jag tänkte typ att försöka få mitt efternamn att "leva kvar". Tänkte att det kanske är något för dig också, eftersom ni är två systrar, så får ni ju efternamnet att leva kvar ifall du har det kvar någonstans i ditt namn :))

Svar: SÅ svårt! Vi satt skitlänge med den och till slut sa han att jag skulle tänka på det istället för att stressa fram ett beslut, vi har ju ändå lite tid :) Jo det var exakt så jag tänkte också, känns ju sjukt och bara släppa efternamnet, man har ju alltid varit liuza kabir liksom, känns som att man släpper en del av sin identitet. Men ska nog behålla efternamnet som mellannamn, det är ju ändå hans efternamn som kommer ha en riktig funktion :) hoppas allt går bra med bröllopsplanerandet!
Liuzaa

Anonym

Hur gammal är du?

Svar: 24
Liuzaa

Tina

Hej fina! Förstår precis hur du tänker och jag funderade länge på det. Försökte till och med övertala Robin att ta mitt efternamn men tillslut bytte vi båda och idag kommer jag knappt ihåg att jag ens hetat Kumar så med tiden vänjer man sig haha! Lycka till med allt! <3

Svar: Åh tack för du delade med dig! Var så osäker på hur jag skulle göra men nu är jag säker :)
Liuzaa

Samira Hasan

Ja men precis!! Jag kände också så att man liksom hetat sitt efternamn hela sitt liv och sen bara släppa det kändes väldigt fel hehe! Men skönt att han är så förstående! Det är så enkelt för killarna för de behöver inte ta ett sånt beslut som vi behöver hahah!
Jodå det rullar framåt, bara så himla svårt att sköta allt härifrån, men men det blir nog bra till slut! ^^
Hur går det med planeringen för dig? PEPPA, snart dags ju!!! :D