INSTAWEEK #145

1. Diggade denna outfit så himla mycket. Köpte toppen (bättre bild finns här) på jobbrasten och kunde inte låta bli att prova de till läderbrallorna när jag kom hem. 2. Den snygga camel trenchen invigdes och har åkt på en hel del denna vecka. Bättre bild på den hittar ni här. Riktigt snygg är den, speciellt till dessa brillor.
3. Selfie mode vs our true selves - haha älskade the caption till denna bild, och bilderna, och henne. 4. I lördags invigdes denna snygga byxdress, så himla skönt plagg. Speciellt att jobba i! Fler bilder på den kommer.
5. Åh, hur underbar är inte denna bild? Även ifall det är lååååång tid kvar för mig och Musse (InshAllah) så hoppas jag på att kunna fånga detta underbara vackra ögonblick. 6. En liten söndagsselfie för att avsluta veckan.
 
Hej på er guys! Har varit på en minnesstund hela dagen och kom inte hem förräns 8 något, var alldeles för trött för att sitta framför Tradera vilket skulle ta evigheter så imorgon åker auktionerna upp. No excuses! Annars sitter jag här och halvdeckar, ska nog iväg och borsta innan läggdags. En packad vecka är påväg. Excited!!
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK
instagram - instaweek