WASH THE BRUSHES

 
 
Syster hjälpte mig att tvätta borstarna nyligen, är så himla dålig på att göra det om jag ska vara ärlig. Ren lathet, minst sagt. Ni vet MAC borsten nr 217, den ska vara vit men min är mörk alldeles för länge innan den tvättas till vit igen. Ganska nasty om man tänker efter, en riktig bakteriefälla så jag måste verkligen bli bättre på det. Måste göra tvättandet till en rutin på något sätt. Brukar ni tvätta era sminkborstar? Hur ofta i såna fall?
 
Finito på jobbet, finally! Nu är det dags att fira fina mamma. Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE
:/

Helt ärligt.. jävligt sällan! Men har märkt att huden börjar bli irriterad och bara att tvätta borstarna brukar hjälpa direkt! Så tror faktiskt det är äckligt mycket bakterier när man inte tvättar åtminstone engång i veckan.. själv kan man vänta över en månad..usch menmen!!

Svar: Samma här! När jag tänker på bakterierna blir jag självklart jätteäcklad och supermotiverad för att tvätta de oftare men det blir bara inte av så ofta som man borde :( måste bli bättre på de!
Liuzaa

:)

Jag brukar tvätta mina borstar 1 gång i veckan..

Svar: Jätteduktigt! :D
Liuzaa

Claudia

jag har aldrig tvättat någon av mina borstar :O haha oh lord, Im nasty! kan man tvätta dom som vanligt eller finns det typ ngt speciellet medel som är bra att använda? :P