THE LOVE BOX

 
 
 
Hej på er guys! Hoppas er dag rullar på fint. Tänkte passa på att visa er månadens Glossbybox, The Love box som de kallade den. Måste erkänna att jag gillade själva lådan mer än innehållet. Egentligen tänkte jag avsluta prenumerationen förra månaden men när jag såg temat och lådan kunde inte låta bli att vänta en månad. Men men, nu i helgen avslutade jag faktiskt min prenumeration vilket känns lite tråkigt men det kändes bara inte värt längre. Har för mig att jag kommer att få nästa månads låda också, hopefully är den bättre. 
 
1. The Body Shop - Body butter, Fuji Green Tea - Lite kul att vara först med att testa denna nya variant, detta är The Body shop's första serie som inenhåller gröna teblad (handplockade i Japan) som inenhåller en massa antioxidanter.
2. Nicka K - Colorluxe Powder Blush - Rouge i löspuderform som adderar en rosig fräschör till ens makeup. Man fick även med en liten spegel och puff-applicator för att kunna användas var som helst. Smidigt!
3. Boots NO7 - Protect & Perfect, Advanced Serum & Intense Advanced Serum - Den helt nya serumet från hyllade Boots NO7 som innehåller ett unikt komplex av antioxidanter. Det minimerar fina linjer medans det samtidigt arbetar mot djupare rynkor. 
4. Marsk - Mineral Eye Shadow, 50 Shades - 100% naturlig mineralögonskugga, färgen är klichigt nog inspirerad av den överhypade filmen 50 Shades of Grey, därmed en silver/grå ton som är perfekt till en sotning.
5. B.O.N. - Facial Cleanser - Mild ansiktsrengöring som skonsamt rengör och återfuktar huden. Innehåller inga hårda tensider, färgämnen eller sulfater. Passar alla hudtyper, men speciellt bra för känslig hud.
 
Hoppas ni har en underbar måndag allihopa! ♥
Category: BEAUTY & CARE
glossybox
Sara

Hej!

Jo, eftersom du verkar ha lite erfarenhet från arbetslivet och så tänkte jag fråga dig om du har tips på var man kan söka sommarjobb? Jag tar nämligen studenten i år och är så otroligt rädd för att jag inte kommer att ha något jobb i sommar..

Svar: Hej! Jag skulle absolut rekommendera Academic Work i såna fall, skapa en profil där och sök sök sök hela tiden och var aktiv :) de har grymma kontakter! Lycka till :)
Liuzaa