A SUMMER FRIDAY

 
I fredags hamnade jag och Nimmra på Jamie's Italian vid Humlegården... efter mycket beslutsångest.
 
Min fina dejt! 
 
Dessa iskalla svalkande lemonaderna var perfekt i sommarvärmen.
 
Det var lunchmeny den tiden vi gick så det fanns ju inte sådär supermycket att välja mellan. Beskrivningen på hamburgaren lyckades de med, verkligen. Den lät så himla god! Var den det då?? Nja, den var helt okej. Det var good stuff. Köttet var gott, och brödet var riktigt gott och även allt i burgaren men sås verkar vara något som de har missat totalt. Och ni vet ju hur såsberoende jag är, haha! Nimmra tog räkpastan som vi båda blev lite besvikna på, det var typ en eller två miiiiini räkor i den men beskrivningen på den var också grym.
 
Pommes:en var däremot RIKTIGT goda! Skulle lätt kunna dra dit en gång till bara för de... och lemonaden.
 
Sen gick vi runt en sväng i stan, köpte lite glass och satte oss i Kungsträdgården för mer babbel.
 
Fredagen i bilder. Verkligen en quality-ledig-dag! Vi båda gav Jamie's Italian en 2 av 5. Servicen var bra, de var hur trevliga som helst och miljön och inredningen var riktigt fin. Uteserveringen var verkligen jättefin, och läget var nice men maten i sig (vilket är huvudsaken duhhh) var bara helt OK. Däremot ska jag faktiskt ge restaurangen en till chans, på kvällen. Då ska jag naturligtvis ta pasta haha, var bara så himla sugen när jag läste beskrivningen av burgaren. Och ni vet ju vilken burgarfantast jag är... Eller så drar jag dit bara för snacksen, pommesen alltså... Anywho, har ni varit där? Vad rekommenderar ni? Och vad tyckte ni?
 
Hoppas ni har en underbar söndag! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
humlegården - jamie's italian
Alma

Middag är tyvärr inte mkt bättre det heller..har varit där två gånger, andra gången var för att ge det en till chans men lika besviken. Första gången tog jag deras berömda scampi pasta, andra gången hamburgare. Sedan bör det stå att det är bacon i hamburgaren för folk som inte äter bacon...

Svar: Åh så tråkigt att höra! Ja, den pluspoängen ger jag för servicen för han frågade om jag äter pork, vilket jag inte gör och då fixade de en burgare utan. Men ja, håller med om att det borde stå redan i menyn :/ Kommer dock ändå behöva ge stället en till chans, i hopp om att det kanske har blivit lite bättre och även för att fästmannen har velat testa det stället ett tag, hoppas vi har tur och att maten kanske har förbättrats jäääättemycket fram tills dess haha!
Liuzaa