WITH LOVE FROM FITNESSGURU

 
 
 
 
 
Ett tag sen gjorde jag en liten härlig beställning hos Fitnessguru. Några nya shakers, ÄLSKAR den oranga - så himla härlig. Den gråa var även riktigt snygg och jag älskar den som är see-through också. Aminosyror brukar ju ha härliga färger som man ser igenom i den. Beställde även lite mer proteinpulver i smaken Vanilla white chocolate som både är god att dricka och god i kvarg (det är så jag gör min egen vaniljkvarg, istället för att köpa färdig vaniljkvarg). Eftersom jag gillar att variera så brukar jag köpa sånadär sample påsar i olika smaker, jättepraktiskt och kul att variera på det sättet. Fyllde även på med barer och kokosolja som jag älskar. 
 
Två nya produkter som jag inte hade provat än var mandelsmör och one pancake. Provade att göra pannkakor nyligen och de blev faktiskt inte en succé. De var jättegoda, speciellt till min hemgjorda vaniljkvarg och bär, men de blev inte så runda och fina som man trodde de skulle bli. Det stod att man skulle blanda med vatten eller mjölk, körde på vatten men kanske blir smeten finare med mjölk. Någon av er som har provat denna produkt? 
 
Hoppas ni har en underbar måndag allihopa! ♥
Category: FITNESS & HEALTH
fitnessguru
Marre

Testade att blanda pancakes med mjölk men de blev tyvärr inte rundare för det haha, eller den sista blev helt okey men de två första ska vi inte ens prata om :P

Svar: Haha, fan då! Hoppades på att det skulle gå bättre. Är så jäkla besviken -.- de blir finare och hur goda som helst när man gör sin egen smet ju !
Liuzaa