INTERIOR DREAMS

weheartit
 
Åh, hur underbara bilder? Har lust att flytta nu nu nu när jag ser dessa. Så ljust och underbart, love it! En av apparna som används mest på min padda är weheartit där jag söker på interior och bara drömmer. Ser så fina bilder och tänker åh, så ska jag ha, och så ser jag en till bild och tänker samma sak. Ibland älskar jag det där minimalistiska och ibland älskar jag det lite slarviga med signifikanta detaljer och mönster. Tycker det blir så himla fel att blanda allt för mycket så får väl hitta min egen stil i hela inredningsdjungeln. Har btw gjort en ny kategori här i bloggen, interior, där sånt här kommer att dyka upp. Det lär bli mer när rummet fixas och ännu mer när jag flyttar ut. Wihoo! Så spännande. Anywho, har en superbusy dag idag så vi hörs senare ikväll. 
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥
Category: INTERIOR
Anonym

Hej! Vilken macbook har du? (modell, minne etc) behöver en för högskolestudier men är väldigt kluven över vilken jag ska köpa. De som är billigast har väldigt lite i minne, hur funkar din? Snabb, seg? Tack i förhand :)

Svar: Hej! Jag har Macbook pro '13 med 4 gb i minne, inte mycket men det har funkat fint för mig de här åren med hjälp av usb, mail och ja, det har funkat hur bra som helst med så lite minne :) Den var ju naturligtvis snabbare i början, nu är den liiiiiite seg ibland men inte så att det blir jättejobbigt :) datorn i sig är grym, enkel att hantera och ja, helt klart värt de! hoppas det hjälpte, annars är de bara att fråga!
Liuzaa

Anonym

Tack så jätte mkt för att du svarade <3 Jag hade tänkt att ta en Macbook Air med 8 GB i ram och 128 GB i hårddisk. Känns väldigt lite i jämförelse med min PC som har minst 500 GB i hårddisk. Kan du spara mkt på datorn? Jag sparar alltid skolarbeten på USB så jag tror inte just det kommer vara ett problem men vill gärna ha lite bilder och inte snåla med programmen.

Svar: Självklart gör jag de :) Låter som ett riktigt bra val, skulle jag köpa en mac idag skulle det nog vara en Air, de är så otroligt lätta och sköna att ha i väskan, jämfört med en Pro. Jadå, har en massa bra program och som bloggare kan jag lova att min dator är FULL med bilder :p inga problem!
Liuzaa

Anonym

Ja faktum att den är så lätt att ta med sig är ett stort plus. Återigen tack så jätte mycket för svaren. Du har underlättat mitt val :)

Svar: Åh va kul att höra, ingen fara :D
Liuzaa