INSTAWEEK #128

1. Började veckan glad och frisk i en randig blus. 2. Det där med selfies alltså, får man aldrig nog? Haha! 3. Min kärlek fyllde hela 24 år, min gubbe! 4. Vi firade hans födelsedag en extra gång dagen efter, bara vi två. Mysigt!
5. Klädde upp mig lite för en mysmiddag med min Mithila. Denna look lär gå på snart igen, I dig! 6. Har verkligen perioder när det gäller läppstift, just nu är MAC's Diva en stor favorit. 7. Åh, denna outfit alltså. Mesh med denna päls och lite vågad crop var så jäkla ballt. 8. Jag och min pluttis på hennes födelsedag. Happy gals!
 
Veckans Instaweek var väl mer eller mindre full av selfies, haha! När man har för mycket fritid helt enkelt. Annars har jag bara legat och vilat idag, och ätit. Vet att många tappar matlusten när de är sjuka, tvärtom för mig. Vill äta heeela tiden, vilket ger mig lite ångest med tanke på att jag vet att jag inte kommer att kunna träna något de kommande dagarna. Har verkligen ätit hela dagen, både bra och mindre bra saker. Oh well.. Dags för lite kvälls-snacks och en alvedon innan läggdags, något riktigt kul väntar imorgon. Hoppas jag mår bättre då..
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll guys! ♥
Category: INSTAWEEK
instagram - instaweek