INSTAWEEK #129

1. Det här är ett av mina favoritcitat, så himla bra. Väldigt passande just nu också, hoppas på en riktigt kraftfull push framåt snart. 2. Haha, om ni bara visste hur många selfies jag tar i veckan.. Shameless doings, I tell ya!
3. Fick den snyggaste vårkappan av min fina Mithila när vi var på middag, I love it! Längtar så himla mycket till våren. Hur mycket ska det snöa egentligen?! 4. Hela fredagen spenderades på Elements spa med systerplutten.
5. Inte så mycket som slår doften av kaffe på morgonen. Det, och för att jag älskar denna bild och denna nagelfärg. 6. Några bilder från härliga spa-fredagen, så himla mysig dag. Den där smoothien var stört god, måste prova göra egna mango-äppel smoothies snart. Eller smoothies över huvudtaget. Så himla gott och lätt. 
 
En väldigt lugn vecka för min del, vilket är bra för jag är nästan helfrisk. Ni anar inte hur många koppar te med honung jag druckit denna vecka, haha! Jag som inte ens gillar honung.. Desperate times.. Anywho, ikväll tänkte jag bara mysa för mig själv lite. Från och med imorgon händer det saker nästan varje dag - wiieie så kul!
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll allihopa! ♥
Category: INSTAWEEK
instagram - instaweek