OFF TO MEET MY BABYGIRL

 
 
 
Efter en lång och produktiv dag på plugget är det nu dags, i min nya babyrosa fluffiga tröja (från Gina tricot), att dra iväg och träffa min efterlängtade prinsessa för första gången. Systerdottern är äntligen här - SEPTEMBERBARN BOYAA! Helt stört att ha en bebis i närheten igen, sist var ju då lilla Rebecka växte upp. Nu är hon liksom 14 år så ja, tiden går ju fort som satan! Brace yourselves för alla babybilder som probably kommer att dyka upp här. Oh well, inför babyshowern köpte vi det här fina kortet som vi valde att vänta med. Hur söt med galgen och one-piece:n, I LOVE IT. Från Åhléns. Ikväll ska vi äntligen få träffa denna lilla tjej. Så himla excited!!! 
 
Nu är frågan om man vågar ta sig ut i detta oväder. Skakar ju till varje minut.. Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: NEW IN
baby girl - baby pink - babyshower - åhléns
Lovisa

Hej, hoppas inte detta är för mycket begärt, men i och med att du nämnde att din syster jobbar på MAC så tänkte jag bara fråga om du eller hon vet om dom har den där soft & gentle?
Jag bor inte i sthlm men vet att dom säljer mac i åhlens, pub och sephora. Vet du om någon av dom har den? Skulle varit jättesnällt om du kunde ta reda på det!
Tacksam för svar :D bra blogg! kram!