INSTAWEEK #109

1. Började min vecka på Instagram med att lägga upp denna bild som togs med min underbara fästman. Jäklar vad det faktiskt KÄNDES som att vi var näst på tur, haha! Eftersom mobilen var pajas den bilden har jag gått runt och sparat andras bilder, haha! 2. Taggade till inför legday såhär underbart; yummy Celsius wildberry och nya CHIC. 3. Min #valfie - haha! Har ni läst om det? Att man röstar och tar en selfie efteråt. Haha, det är helt sjukt hur hela selfie-grejen har växt. 4. Jeans och skinn tycker jag är en ball kombo som åkte på i veckan, love it.
5. En liten morgonselfie i min balla kimono. Jag älskar den! 6. Det blev lite shopping i veckan, köpte en helt underbar bucket väska på ZARA som jag ska visa er bättre bilder på senare. 7. Perfect me-time. Hade ingen matlåda så jag hamnade på Blueberry och åt en mumsig wrap som doppades i hummus och en stört god grön smoothie till. Vänner fick bli min underhållning den timmen. 8. Valdagen-selfie, hoppas ni alla gick och röstade.
 
Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. Som tur hade man härligt sällskap hem och nu sitter jag bara här och slappar lite framför filmen When in Rome. Chic-flics - me love. Har ni sett den? Ganska så rolig faktiskt.
 
Hoppas ni har en underbar dag ♥
Category: INSTAWEEK
Anonym

visa en bättre bild på väskan :D

Svar: de kommer imorgon!
Liuzaa